up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Salming
360

Salming Kengät Ninetyone

Salming Kengät Ninetyone

Salming Kengät Ninetyone

Salming Kengät Ninetyone

Salming Kengät Ninetyone

plus
  • 360Salming Kengät Ninetyone
  • Play videoSalming Kengät Ninetyone
  • Salming Kengät Ninetyone
  • Salming Kengät Ninetyone
  • Salming Kengät Ninetyone
  • Salming Kengät Ninetyone
  • Salming Kengät Ninetyone

Salming Kengät Ninetyone

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Salming Kengät Ninetyone

Salmings suorituskyky sneaker kenkä on todella pehmeä mokka ylempi, joka tarjoaa suurta mukavuutta ja joustavuutta. Ulkopohja on valmistettu luonnonkumista maksimaalisen pidon ja lähellä maanpintaa tuntuu. Mutta siellä? S enemmän kuin mitä silmä näkee tämän suorituskykyyn sneaker kenkä, sisällä raaka kumi ulkopohja kuori siellä? Sa piilotettu EVA suorituskykyä välipohja, joten tämä kenkä on erinomainen sisä- suorituskyvyn kenkä sekä viileä näköinen Sneaker. Suede on luonnollinen materiaali. Jos kengät likaantuvat, kuivalla harjalla lika pois, niin käytä mokka harjalla? voit 'pese mokka.

Tekniset tiedot:

materiaali:

Real mokka


Jos etsit Salming Kengät Ninetyone:a, tänään on onnenpäiväsi. goalinn:ssa, omassa jalkapalloverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Miesten kengät tuotteet. goalinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Käsipallokengät erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Käsipallokengät on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet Salming Kengät Ninetyone

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Arvostelu

-

Se on rohkea käsipallomaalivahdin kenkä. Se muistuttaa Adidaksen erityistä, mutta siinä on purupohja ja vahvempi kantapää, joten se sopii paremmin jalkoihisi. Str. sopii hyvin normaalikokoon.

Viileä

-

Erittäin mukavat, oikean kokoiset, vahvat ja vahvistetut kengät mokkasta huolimatta, iloinen poikani, mitattuna kokoon nähden minkä tahansa merkkisen kengän senttimetrejä (joita poikani käyttää) ja etsin niitä taulukosta Salming ja koko on tullut täydellinen ... Poikani on käsipallo ja upea maalivahti

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up