up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Rinat

Rinat Pitkähihainen T-paita Uno Alpha

plus
  • Play videoRinat Pitkähihainen T-paita Uno Alpha
  • Rinat Pitkähihainen T-paita Uno Alpha

Rinat Pitkähihainen T-paita Uno Alpha

Tuotekuvaus Rinat Pitkähihainen T-paita Uno Alpha

Slim fit näyttää urheilullista ja vaikuttava tavoite.


Suojaus kyynärpäät ja kyynärvarren suhteen.


UltraPlay-tekniikka: kangas kantaa hikiä vaatetuksen ulkokerrokseen sen haihtumisen helpottamiseksi.


Tätä tekstiiliä käsitellään suojaamaan UV-säteiltä ja myös vähentämään huonoon hajua aiheuttavien bakteerien kerääntymistä.


Jos etsit jalkapallovarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu goalinn:aan. Rinat:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla jalkapallotuotteilla on täysi Rinat:n takaama takuu. Valitse yksi Lasten vaatteet kategorioista ja tutustu laajaan Lasten vaatteet tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Rinat Pitkähihainen T-paita Uno Alpha on paras tuote jalkapallotavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Rinat Pitkähihainen T-paita Uno Alpha

Hihatyypit
Väri
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Rajaus

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Maalivahdin paita

-

Minua ohjasi suositukset ja minun piti ostaa vielä yksi koko, älä unohda, että ne ovat lapsille ja että jos ostamme sen erittäin reiluksi, se kestää kaksi kuukautta. Selitettyään tämän jälkeen paita on täydellinen, erinomainen laatu ja poikani ei halua laittaa uutta harjoittelemaan.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up