up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Rinat

Rinat NRG Puhallettava Mannekiini

Rinat NRG Puhallettava Mannekiini

plus
  • Play videoRinat NRG Puhallettava Mannekiini
  • Rinat NRG Puhallettava Mannekiini
  • Rinat NRG Puhallettava Mannekiini

Rinat NRG Puhallettava Mannekiini

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Rinat NRG Puhallettava Mannekiini

Puhallettava puolustus 2,05 m korkeudella. Se on valmistettu pehmeällä ja kestävällä PVC: llä ja ilman saumoja. Siinä ei ole jäykkää osaa, joka voi aiheuttaa vaurioita tai hankausta.

Pohja on täytettävissä vedellä, halkaisijaltaan 56 cm. Kun pallo osuu puhallettavaan palloon, se palaa välittömästi pystysuoran asennon palautumiseen sen suuren ulottuvuuden ja vakauden pohjalta. Puhallettavat, kun ne ovat täyttyneet, ja vedellä täytetty pohja on noin 23 kg.

Sen sivuilla on kaksi kahvaa, jotka on valmistettu PVC: stä, jonka jäykkyys on suurempi kuin puhallettava runko, mikä helpottaa kuljetusta ja sijoittamista.

Deflatointi vie vähän tilaa, helpottaa kuljetusta ja varastointia.

Se on ihanteellinen taktisiin töihin ja huutokauppoihin. Keskushuutokaupalla se pakottaa keskuksen parantamaan tarkkuuskeskustaan ​​ja päättelemään sen avaruusajan.

Se on ihanteellinen tiettyyn työhön maalivahdin kanssa. Se heikentää maalivahdin täydellistä näkemystä, helpottaa kontaktia (ei vahinkoa), parantaa avaruusajan tuntemusta keskuksissa, ...

Vältä loukkaantumisia ja edistä kontaktia kilpailijan kanssa (nukke).

Se soveltuu käytettäväksi sekä luonnollisessa nurmikentässä että keinotekoisessa tuulessa ja kaikentyyppisissä lattioissa kuntosaleille ja urheilulattialle, kuten sisäjalkapalloa, koripalloa, käsipalloa ja muuta urheilua.


Rinat NRG Puhallettava Mannekiini:a on saatavilla varastossamme eri ominaisuuksilla. Osta se nyt goalinn:ssa ja hyödy upesita eduista. Lisäksi, Rinat NRG Puhallettava Mannekiini:lla on Rinat:n takaama virallinen laatutakuu. Voit myös täydentää varusteitasi muilla Porteries kategorian Valmennus tuotteilla.

Ominaisuudet Rinat NRG Puhallettava Mannekiini

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up