up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Rinat
360

Rinat Maalivahdin Käsineet Yksi Premiere NRG Pro

plus
  • 360Rinat Maalivahdin Käsineet Yksi Premiere NRG Pro
  • Play videoRinat Maalivahdin Käsineet Yksi Premiere NRG Pro
  • Rinat Maalivahdin Käsineet Yksi Premiere NRG Pro

Rinat Maalivahdin Käsineet Yksi Premiere NRG Pro

Tuotekuvaus Rinat Maalivahdin Käsineet Yksi Premiere NRG Pro

UNO PREMIER-käsine on palannut klassiseen ja selkeään ulkonäköönsä, mutta tutustuu tarkemmin, sillä se on kaikki huippukäsineiden teknologia ja se sopii mihinkään pitäjiin, jolla on korkeat suorituskyvyn ja mukavuuden vaatimukset.

Backhand: kohokuvioitu lateksi, joka tuottaa vaimennusta ja vartaloa käsineeseen, kaikki kiinnitetty erittäin hengittävällä tekstiiliverkolla.

Leikkaus: Hybridi, Ergo-rullan variantti, indeksi ja vaaleanpunainen ovat Roll ner ja keskirenkaat ovat ergonomisessa käyrässä.

Latex: Duo-kahva (kaksinkertainen palmu).

Lateksin sisäkerros tarttuu kiinni ja toinen käsi kuin toinen iho, joka estää käsineen liukumista kämmenessä samalla kun se on erittäin mukava.

Tämä lateksi tarjoaa äärimmäisen pitoa, suorituskykyä ja pehmusteita.

Kääritään peukalo: Lateksi käärii lähes kokonaan peukalon ympärille maksimaalisen pinta-alan mukaan.

Sulkeminen: Neopreeni, jossa taivutuspisteet lisää liikkuvuutta.

Siinä on aukko Lycrain-rannekkeen ulkopuolisella alueella (EZ Fit), joka helpottaa käden sisääntuloa käsineeseen, joustava nauha ja vahvistettu säädettävällä puoli lateksilla (pidennetty kämmen) ja puoli tekstiilillä, joka on muokattavissa oleva ikkuna.Älä odota enää kauempaa ostaaksesi Rinat Maalivahdin Käsineet Yksi Premiere NRG Pro:n! goalinn:ssa kaikilla Varusteet tuotteillamme on täysi Rinat:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi jalkapalloverkkokaupasta, voit hyötyä kaikista jalkapalloyhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat Rinat Maalivahdin Käsineet Yksi Premiere NRG Pro kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Ominaisuudet Rinat Maalivahdin Käsineet Yksi Premiere NRG Pro

Suojat
Leikkauksen tyyppi
Väri
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kommentti

-

Kaunis huipputuote, haluamani tapa saapui samassa paketissa ilmoitettuun päivämäärään, näki sovelluksessa olevan erittäin tyytyväinen.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up