up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Rinat
360

Rinat Maalivahdin Käsineet Uno Premiere NRG Pro

plus
  • 360Rinat Maalivahdin Käsineet Uno Premiere NRG Pro
  • Play videoRinat Maalivahdin Käsineet Uno Premiere NRG Pro
  • Rinat Maalivahdin Käsineet Uno Premiere NRG Pro

Rinat Maalivahdin Käsineet Uno Premiere NRG Pro

Tuotekuvaus Rinat Maalivahdin Käsineet Uno Premiere NRG Pro

UNO PREMIER-käsine on palannut klassiseen ja selkeään ulkonäköönsä, mutta tutustuu tarkemmin, sillä se on kaikki huippuluokan käsineiden teknologia ja se sopii kaikkiin pitäjiin, joilla on korkeat suorituskyvyn ja mukavuuden vaatimukset.

Backhand: kohokuvioitu lateksi, joka tuottaa vaimennusta ja vartaloa käsineeseen, kaikki kiinnitetty erittäin hengittävällä tekstiiliverkolla.

Leikkaus: Hybridi, Ergo-rullan variantti, indeksi ja vaaleanpunainen ovat Roll ner ja keskirenkaat ovat ergonomisessa käyrässä.

Latex: Duo-kahva (kaksinkertainen palmu).

Lateksin sisäkerros tarttuu kiinni ja toinen käsi kuin toinen iho, joka estää käsineen liukumista kämmenessä samalla kun se on erittäin mukava.

Tämä lateksi tarjoaa äärimmäisen pitoa, suorituskykyä ja pehmusteita.

Kääritty peukalo: Lateksi käärii lähes kokonaan peukalon ympärille maksimaalisen pinta-alan mukaan.

Sulkeminen: Neopreeni, jossa taivutuspisteet lisää liikkuvuutta.

Se on aukko, jossa Lycrain ulkoisen alueen ranteen (EZ Fit) että facilitatesthe tulo käden käsine, joustava bandembraced ja vahvistettu säädettävä headbandmade on puoli lateksia (laajennettu kämmen) ja puoli textilewhich on muokattavissa ikkuna.Jos etsit Rinat Maalivahdin Käsineet Uno Premiere NRG Pro:a, tänään on onnenpäiväsi. goalinn:ssa, omassa jalkapalloverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Varusteet tuotteet. goalinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Maalivahdin käsineet erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Maalivahdin käsineet on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet Rinat Maalivahdin Käsineet Uno Premiere NRG Pro

Suojat
Leikkauksen tyyppi
Väri
Ikä

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kommentti

-

Kaunis huipputuote, haluamani tapa saapui samassa paketissa ilmoitettuun päivämäärään, näki sovelluksessa olevan erittäin tyytyväinen.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up