up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Rinat
360

Rinat Maalivahdin Käsineet Kancerbero Quantum Pro

Rinat Maalivahdin Käsineet Kancerbero Quantum Pro

plus
  • 360Rinat Maalivahdin Käsineet Kancerbero Quantum Pro
  • Play videoRinat Maalivahdin Käsineet Kancerbero Quantum Pro
  • Rinat Maalivahdin Käsineet Kancerbero Quantum Pro
  • Rinat Maalivahdin Käsineet Kancerbero Quantum Pro

Rinat Maalivahdin Käsineet Kancerbero Quantum Pro

Tuotekuvaus Rinat Maalivahdin Käsineet Kancerbero Quantum Pro

Takana: Latex on suosittu suurella äänenvoimakkuudella, joka tekee siitä kestävän, erittäin aseistetun ja runsaasti pehmustetun käsineen, joka on asennettu hengittävään verkkoon yläosassa ja alhaalla olevalle neopreenille.

Leikkaus: Ergonominen, uskomattoman mukava.

Palm: saksalainen 3mm Omega Grip lateksi, joka tarjoaa lyömättömän otteen, erinomaisen kestävyyden, erittäin hyvän pehmustuksen ja erinomaisen suorituskyvyn. Sovellamme anti-skid-geeliä kämmen sisäpuolelle estääkseen käsineen siirtymisen paikaltaan.

Sulkeminen: Neopreenin taajuus, joka tuottaa joustavuutta ja liikkumisvapautta. Siinä on lycra-aukko ranteen ulkopinnalla (EZ Fit), joka helpottaa käden sisääntuloa käsineeseen, joustava nauha, joka on omaksuttu ja vahvistettu säädettävällä pääpohjalla valmistetulla puoli lateksilla (pidennetty palmu) ja tekstiilimassalla, joka on muokattavissa oleva ikkuna


Tiesitkö, mitkä kaikki ominaisuudet tekevät Rinat Maalivahdin Käsineet Kancerbero Quantum Pro:sta ainutlaatuisen? Jos olet kiinnostunut Rinat Maalivahdin Käsineet Kancerbero Quantum Pro:n ostamisesta, olet onnekas, sillä tuotetta on tällä hetkellä saatavilla goalinn verkkokaupassa. Laajasta Maalivahdin käsineet valikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja näin voit nauttia jalkapallosta täysin siemauksin. Nauti goalinn:n suuresta valikoimasta ja liity suureen urheiluyhteisöömme.

Ominaisuudet Rinat Maalivahdin Käsineet Kancerbero Quantum Pro

Suojat
Leikkauksen tyyppi
Väri
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Tuotteen arviointi

-

Tuotteen erinomaisen laadukkaan super suositella tavaraliikenteen saapui hyvin ennen ennustetta, että asun rio grande d etelään alkuun jopa palaan ostamaan aki

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up