up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Rinat Maalivahdin Käsineet Egotiko Elemental Alpha
  • Play videoRinat Maalivahdin Käsineet Egotiko Elemental Alpha
  • Rinat Maalivahdin Käsineet Egotiko Elemental Alpha
Rinat
360

Rinat Maalivahdin Käsineet Egotiko Elemental Alpha

plus

Rinat Maalivahdin Käsineet Egotiko Elemental Alpha

Tuotekuvaus Rinat Maalivahdin Käsineet Egotiko Elemental Alpha

Löydä täydellinen tasapaino suorituskyvyn, pidon, kestävyyden ja kestävyyden välillä. Tämä on ihanteellinen käsine mihin tahansa tilanteeseen, tämän käsineen jokainen pala täyttää tietyn tehtävän antaa sinulle mitä tarvitset ylivoimaiseksi muiden joukossa.


Ominaisuudet:

Kämmen: Synteettinen lateksi, jolla on korkea kohokuviointi antaa vartalolle paremman ergonomian ja helpottaa käden taipumista. Rystyjen vyöhykkeellä on suurempi ylimääräinen tilavuus alueen suojaamiseksi (Lävistysvyöhyke). Kaikki on asennettu erittäin hengittävään verkkoon.
Leikkaus: Ergo Roll. Seos rollfinger sormien kärjistä, joka kietoutuu melkein kokonaan, ja ergonomia muuhun käsineeseen, mikä tekee niistä erittäin miellyttävän ja mukavan asentaa.
Kämmen: Kämmen on jaettu antamaan suuremman liikkumisvapauden, enemmän mukavuutta, enemmän ergonomiaa ja paremman hengittävyyden käsineen sisällä. Omega Grip -lateksilla sormien alueella on poikkeuksellinen pito ja kämmenessä käytämme Omega Resistance -lateksia vastustamaan maan hankausta ja sukeltajien aiheuttamaa kitkaa.
Sulkeminen: Joustava mansetti antaa enemmän tukea. Ranneke, jossa joustava jakaminen, mukautettava osa tekstiiliä ja lateksia ranteessa tarranauhakiinnityksen sisäpuolella parempaa säätöä varten.
goalinn:ssa olemme sitoutuneet tarjoamaan ainoastaan korkealaatuisia jalkapallo tuotteita, jotka tekevät liikunnasta mukavaa ja nautinnollista. Oletko kiinnostunut ostamaan Rinat Maalivahdin Käsineet Egotiko Elemental Alpha? Olet onnekas, sillä goalinn:ssä, Varusteet katalogissa ja Maalivahdin käsineet kategoriassa, tarjoamme muita jalkapallo tuotteita, jotka voivat täydentää varusteitasi. Tilaa nyt ja saat tuotteesi muutaman päivän kuluessa.

Ominaisuudet Rinat Maalivahdin Käsineet Egotiko Elemental Alpha

Suojat
Leikkauksen tyyppi
Väri
Ikä

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Erittäin hyvä tuote, bravo rinat!

-

Todella hienot hanskat, tekniset ja mukavat, en malta odottaa, että pääsen nyt kokeilemaan niitä oikeissa olosuhteissa!... Bravo Goalinn, laaja valikoima sivustolla, edulliset hinnat ja erittäin nopea toimitus! Kiitos !

Rinat maalivahtihanskat egotiko elemental alfa

-

Erinomainen hansikas, jossa on loistava hinta-laatusuhde.

Rinat egotiko alkuaine alfa

-

Käsine täydellinen harjoitteluun Olen erittäin tyytyväinen, erittäin hyvä hinta -laatu tähän keskiluokan käsineeseen

Erinomainen tuote

-

Erinomainen ote, mukava, ensiluokkainen materiaali! Rinat on paras. Saapuminen kestää jonkin aikaa, mutta se on sen arvoista.

Rinat käsine

-

Erittäin hyvä käsine, aseistettu ja mukava pukea, se näyttää hyvältä keskiluokan käsineelle hyvään hintaan, suositellaan

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up