up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoReusch Pitkät Housut Starter II
  • Reusch Pitkät Housut Starter II
  • Reusch Pitkät Housut Starter II
Reusch

Reusch Pitkät Housut Starter II

Reusch Pitkät Housut Starter II

plus

Reusch Pitkät Housut Starter II

Tuotekuvaus Reusch Pitkät Housut Starter II

Olemme maalivahdin asiantuntija. Kun tiedämme kaiken maalivahdin liikkeistä, tekniikoista ja vaatimuksista, olemme yhtä hyvin tietoisia siitä, että paitsi käsineet, myös koko varustus päästä varpaisiin, mikä tarkoittaa ammattimaista maalivahdin vaatetusta ja suojaa, tekee maalivahdista voittajan. Älykkäät modernit istuvuudet ja kestävät materiaalit, korkealaatuinen reusch-maalivahdin vaatetuslinja soveltuu täydellisesti kaikkiin harjoittelu- ja ottelutilanteisiin. g resist grip on suunniteltu erityisesti maalivahtien tekoon keinotekoisilla ja kovilla alustoilla.


Tekniset tiedot:

Koostumus: 100% polyesteriä
Haluatko ostaa Reusch Pitkät Housut Starter II:n? Olet oikeassa paikassa! goalinn tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia Housut malleja. Tutustu nyt uusiin Miesten vaatteet tarjouksiimme goalinn:ssa. Näitä Reusch-merkkisiä Housut tuotteita on saatavilla useissa eri kooissa ja väreissä ja sisältää kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi urheilukokemuksestasi.

Ominaisuudet Reusch Pitkät Housut Starter II

Pituus
Väri
Suositeltava käyttötarkoitus

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Paras tuote

-

Paras tuote. Kiitos paljon.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up