up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Reusch
360

Reusch Maalivahdin Käsineet Prisma Supreme G3 Fusion

Reusch Maalivahdin Käsineet Prisma Supreme G3 Fusion

plus
  • 360Reusch Maalivahdin Käsineet Prisma Supreme G3 Fusion
  • Play videoReusch Maalivahdin Käsineet Prisma Supreme G3 Fusion
  • Reusch Maalivahdin Käsineet Prisma Supreme G3 Fusion
  • Reusch Maalivahdin Käsineet Prisma Supreme G3 Fusion

Reusch Maalivahdin Käsineet Prisma Supreme G3 Fusion

Tuotekuvaus Reusch Maalivahdin Käsineet Prisma Supreme G3 Fusion

Ominaisuudet:

PALM: G3-fuusio

CUT: Dual Rolled Expanse Cut ESS ™

WRIST CLOSURE: joustava pitkät koukut, joissa DuraLoop ™, puoli-elastinen hihna, tekstiili-ikkuna ja kuminauha

BACKHAND: Pro Latex

Pro Flex ™, laajennetut Finger Tips ™, Comfort Tips ™, Shockshield ™ Advanced

Ergonominen Palm Embossing, AirVentSystem ™, ESS ™, 3D Thumb Crotch ™

Rolled Thumb ™, Keep Control ™, DuraLoop ™

tekniikka:

ESS: Käsineen anatominen muoto ja ennalta levitetyt sormet tekevät Ergonomisesta tukijärjestelmästä tukevan luonnollisen kiinniasennon. Lateksin, joka hieman vetää ylös pikkusormen puolelle, tarjoaa suuremman kiinnialueen ja tiukemman optimaalisen sovituksen.

Pro Flex ™: Pro Flex ™ tarjoaa erinomaisen joustavuuden. Yhdistämällä tiettyjä materiaaleja ja soveltamalla osaamisemme jalkapallohansateknologiasta keksimme parhaan mahdollisen joustavuuden jalkapallohansikoille markkinoilla.

DuraLoop ™: kestävyys, pito, kiinnitys: Hiljattain kehitetyllä DuraLoop ™ -järjestelmällä on kolme hyötyä yhdessä innovatiivisessa tekniikassa. 3 mm: n superpehmeä lateksipinta, joka sijaitsee palmupullan päällä, tarjoaa erityisen kulutuskestävyyden ja kestävyyden jossakin palmun rasittavimmista vyöhykkeistä. Rintahihnan koko sisemmän osan peittäminen DuraLoop ™ laajentaa huomattavasti kämmen lateksin aluetta entistäkin paremmin otteeseen ja vakaaseen palloon tai sukellukseen. Kaistaleen pohjassa oleva vahvistettu läppä mahdollistaa helpon pääsyn käsineeseen.

Shockshield ™: Shockshield ™ Lisätoiminnot lisävaimennusjärjestelmänä käsineiden rungossa. Tämä ylimääräinen kohokuviointi, joka on tehty erityisestä pehmustemateriaalista, tarjoaa maalivahdelle enemmän turvallisuutta, edistyksellistä suojausta ja parempaa pallonhallintaa lävistettäessä.

EFT: Kämmenen maksimointi, etenkin sormien kärjen ympärillä oleva osa takaa suurimman mahdollisen lateksin kosketuspinta-alueelle ja takaa paremman hallinnan pallon tarttumisessa.


Löydä etsimäsi Reusch Maalivahdin Käsineet Prisma Supreme G3 Fusion verkkokaupastamme parhaalla hinnalla. Tseikkaa myös muut Varusteettarjouksemme ja valitse itsellesi parhaat tuotteet. Tutustu uusimpiin Maalivahdin käsineet:n alennustuotteisiimme uskomattomin hinnoin! Kaikki tämä on suunniteltu sinua varten, jotta voit nauttia urheilusta ja jotta voit saada suosikkituotteesi aina edulliseen hintaan goalinn:sta.

Ominaisuudet Reusch Maalivahdin Käsineet Prisma Supreme G3 Fusion

Suojat
Leikkauksen tyyppi
Väri
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Vaikuttanut

-

Käsineet saapuivat ajoissa. Tuote mainostetun mukaisesti. Erittäin vaikuttunut palvelusta ja tuotteesta. Uusi paikkani varusteille varmasti.

Top huolimatta pieni b-mol

-

Tuote on ylhäällä. Mutta olen pettynyt komentajaan, otin räätälöinnin (joka oli ilmainen). En saanut tuotetta alkuperästä. Vinkki niille, jotka ovat kahden koon välillä tai jotka epäröivät: minua, joka seuraa 10.5 ja 11 välillä, minun on otettava 11, hansikkaan koko hieman pieni.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up