up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoReusch Maalivahdin Käsineet Attrakt G3 Fusion Ortho-Tec Goaliator
  • Reusch Maalivahdin Käsineet Attrakt G3 Fusion Ortho-Tec Goaliator
  • Reusch Maalivahdin Käsineet Attrakt G3 Fusion Ortho-Tec Goaliator
Reusch

Reusch Maalivahdin Käsineet Attrakt G3 Fusion Ortho-Tec Goaliator

Reusch Maalivahdin Käsineet Attrakt G3 Fusion Ortho-Tec Goaliator

plus

Reusch Maalivahdin Käsineet Attrakt G3 Fusion Ortho-Tec Goaliator

Tuotekuvaus Reusch Maalivahdin Käsineet Attrakt G3 Fusion Ortho-Tec Goaliator

Ole yksi - Reusch Attrakt G3 Fusion Ortho Tec Goaliator on tehty erinomaisiin maalivahdin suorituksiin. Yli 220 ensimmäisen liigan maalivahtia ympäri maailmaa, kuten huipputähti Hugo Lloris, Wojciech Szczęsny, Samir Handanovič, Jiří Pavlenka tai Agustín Marchesín, luottaa Reuschin joukkoon. G3 Fusion -lateksi, joka on kaikkien aikojen edistyksellisin Reusch-palmuvaahto, sisältää erityiset liima-lisäaineet, jotka tarjoavat parhaat tarttuvuusominaisuudet, erinomaisen kulutuskestävyyden ja erinomaisen märän sään suorituskyvyn. Äärimmäisen tahmea G3 Ultra -pehmeä vaahto sulatettiin pilkulla lateksi-injektiolla, jotta parannettaisiin kämmenen suorituskykyä ympäri: erittäin kestävät mustat kiinteät lateksipisteet lisäävät huomattavasti kestävyyttä; siniset Aqua-lateksipisteet innovatiivisella Hydrograin ™ -tekniikalla nostavat pitoa sateissa olosuhteissa uudelle tasolle. Palmujen kohokuviointi tekee hansasta entistä joustavamman. DuraGuard ™ -lateksilaastari tarjoaa ylimääräisen kulutuskestävyyden ja kestävyyden kämmenen stressaisimmalla alueella. Täysin uudistettu Ortho Tec ™ Advanced Protection System vähentää sormenvammojen riskiä ja tarjoaa suuren liikkumisvapauden.Äskettäin suunniteltu ja Reusch-yksinoikeudellinen rakenne, joka koostuu viidestä erikseen irrotettavasta suojanalasta, tekee niistä kevyempiä, ohuempia ja taipuisempia kuin koskaan ennen. Niiden ergonominen muoto mukautuu täysin sormien luonnollisiin liikkeisiin ja estää liikkeet ennen kuin sormet työnnetään taaksepäin vahinkoalueelle. Yhdistettynä upouuteen sisääntulojärjestelmään, joka perustuu erittäin joustavaan neopreeniaukkoon hansikkaan takaosaan jäykien vetoketjujen sijasta, uusi Ortho Tec ™ -järjestelmä täyttää uuden maalivahdin sukupolven vaatimukset: kevyt, ohut, joustava ja nopeasti irrotettava ollessaan samalla se on erittäin luotettava sormien liiallisen pidentymisen estämiseksi.
Uusi backhand-rakenne, jossa yhdistetään Shockshield Advanced -teknologia ja erittäin kevyet neopreenirenkaat, tarjoaa maksimaalisen joustavuuden ja samalla erinomaisen luotettavan lävistysvyöhykkeen.
Tekniset tiedot:
Materiaalikoostumus: 46% lateksia, 17% polypropeenia, 14% polyesteriä, 13% kumia, 10% polamidia
Hoito:
Valitse tarpeisiisi sopivat käsineet
Pese ennen ensimmäistä käyttöä
Kostuta ennen maalia
Puhdista pelaamisen jälkeen
Kuivaa hitaasti
Varastoi sopivassa paikassa
Käytä loppuun asti


Tilaa nyt oma Reusch Maalivahdin Käsineet Attrakt G3 Fusion Ortho-Tec Goaliator:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Reusch Maalivahdin Käsineet Attrakt G3 Fusion Ortho-Tec Goaliator:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Reusch Maalivahdin Käsineet Attrakt G3 Fusion Ortho-Tec Goaliator:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 192.984 $. Suuresta Maalivahdin käsineet tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Ominaisuudet Reusch Maalivahdin Käsineet Attrakt G3 Fusion Ortho-Tec Goaliator

Suojat
Leikkauksen tyyppi
Väri
Ikä

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up