`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Rehband

Rehband UD RunnersKnee/ITBS

Rehband UD RunnersKnee/ITBS

Rehband UD RunnersKnee/ITBS

Rehband UD RunnersKnee/ITBS

  • Rehband UD RunnersKnee/ITBS
  • Rehband UD RunnersKnee/ITBS
  • Rehband UD RunnersKnee/ITBS
  • Rehband UD RunnersKnee/ITBS
  • Rehband UD RunnersKnee/ITBS

Rehband UD RunnersKnee/ITBS

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Rehband UD RunnersKnee/ITBS

Runner-polven / ITBS-sukkahousujen avulla Rehband esittelee uuden sukupolven toiminnallisia vaatteita. Sukkahousut tarkoittavat ja helpottavat yhtä yleisimpiä vammoja kestävyysurheilussa, Runnerin Knee / IT-yhtyeen liittyvissä kysymyksissä. Lääketieteelliseksi laitteeksi luokitellut tulokset on todistettu. Lämmin ja puristus kohdistuvat suoraan Runnerin polviin / ITBS: ään liittyviin alueisiin ja toisin kuin muut markkinoilla olevat tuotteet, ne tarjoavat helpotusta koko IT-alueen alueelle. Tuloksena on kivun lievittäminen ja toistuvien vammojen ehkäisy.

Ne on rakennettu huolellisesti porrastetusti, jotta ne sopivat täydellisesti liikkeelle. Ne on suunniteltu hengittävään materiaaliin, jossa on nopeasti kuivia ominaisuuksia. Sukkahousut tukevat matkaasi tuloksiin.

Tekniset tiedot:

Kangas: 78% polymeeriä, 22% elastaania

Laminaatti, kansi ja vuori: 100% Polymide

Vaahto: 70% SBR, 30% neopreenia

Ud runnerin polven / itbs-sukkahousujen miesten toiminnot:

Rehbandin tukien keskeisiä toimintoja ovat lämpö, puristus ja vastaanottavan panoksen vahvistaminen. Nämä luovat ainutlaatuisen koostumuksen, jotka yhdessä estävät vammoja, parantavat suorituskykyä ja helpottavat vammojen kunnostamista. Koet useita tuloksia, jotka ovat jokaiselle tuotteelle ominaisia.

Koordinaatio:

Koordinointia voidaan kuvata hermoston ja lihasjärjestelmän vuorovaikutukseksi. Se on tiettyjen lihasten ryhmien vuorovaikutus, jonka tarkoituksena on luoda hyödyllisiä kehon vasteita, joita tarvitaan ja optimaalinen ja haluttu suorituskyky.

Rehband-tuotteiden anatomisen rakenteen puristus ja vastaanottava panos mahdollistavat lihaskoordinaation korkeamman tason. Näiden mallien täydellinen sovitus toimii mahdollisimman tehokkaasti täydellä liikkeellä ja lisää liikkeiden laatua. Olet epätodennäköisintä, että voisit vahingoittaa raajoja, kun koordinaatiota parannetaan, esimerkiksi kun käytät Rehband-tuotteita.

Vahinkojen ehkäisy:

Vahinkojen ehkäiseminen on keskeinen tekijä aktiivisen elämän elämässä. Loukkaantumisen ehkäisemisen ja toiminnan tulisi kulkea käsi kädessä. Ennaltaehkäisy ei sisällä pelkästään aktiivista elämäntapaa varten sopivaa ennaltaehkäisevää vaihetta, vaan se voi sisältää myös toipumiskertojen palauttamisen, lämpenemisen ja lämpenemisen, venytyksen, harjoitustiheyden ja annoksen vaihtelun, terveellisen ruokailun jne.

Fyysinen aktiivisuus voisi olla hyvin halvin korjaustoimenpiteemme. Ei ole yllättävää, että suuri määrä tutkimuksia osoittaa, että korkea fyysinen aktiivisuus parantaa väestön yleistä terveyttä ja hyvinvointia. Aktiviteetin yhteydessä voi esiintyä enemmän tai vähemmän vakavia vammoja, vammoja, jotka liittyvät usein ylikäyttöön. Estääksesi mahdollisen loukkaantumisen todennäköisyyden, mutta myös nopeuttamaan talteenottoa, jos se tapahtuu, suojaavat tuet ovat arvokkaita. Ennaltaehkäiseviä laitteita on tehty syystä, jotta vältetään alkuperäiset ja toistuvat vammat. Rehband-tuotteet on suunniteltu vähentämään turvotusta, suojelemaan käyttäjää kitkasta ja osuuksista ja samanaikaisesti lisäämään nivelen ja lihasten vakautta ja tukea.

esitys:

Riippumatta urheilusta, aktiivisuudesta tai aktiivisista ihmisistä pyritään saavuttamaan parempi suorituskyky tai pysymään tietyllä halutulla tasolla. Lämpö-, puristus- ja vahvistetun vastaanottokyvyn yhdistetyt toiminnot johtavat monenlaisiin etuihin, kuten koordinointiin, tasapainon parantamiseen, verenkierron lisääntymiseen. Yhdistetyt tulokset voivat lisätä suorituskykyä valitulla toiminnalla. Urheilijalle annetaan työkalut uusien tasojen saavuttamiseen, uusiin tavoitteisiin ja uusiin haasteisiin.

Hyvä suorituskyky riippuu monista eri tekijöistä, kuten unesta, ruokavaliosta, toiston tasosta ja ajattelutavasta. Parannettu tekniikka, joka saavutetaan parantamalla koordinaatiota, tasapainoa, turvallisuustuntemusta ja proprioceptiota, jonka käyttäjä saa Rehband-tuelta, on toinen tekijä, joka saattaa parantaa suorituskykyä. Riippumatta siitä, jos käytät Rehbandin tukia vammojen ehkäisemiseksi, luottamuksen lisäämiseksi tai vamman korjaamiseksi, kokonaistehoa voidaan parantaa.

Säästä energiaa:

Kun Rehbandin pakkaus ja lisääntynyt vastaanottava panos yhdistetään, energia säästyy, koska liike on tehokkaampi. Oikealla tekniikalla ja energiatehokkuudella on tärkeä merkitys urheilullisen suorituskyvyn onnistumiselle. Kun lenkkeily tai juoksu, toistuvat vaikutukset, jotka tapahtuvat, kun jalkasi osuvat jalkakäytävään, voivat rasittaa nivelet ja lihakset. Kun käytät Rehband-tukea, osa tästä värähtelyenergiasta pehmenee, mikä heikentää kehoa, mikä voi hyödyttää väsyneitä ja kipeitä lihaksia ja auttaa ehkäisemään vammoja. Tämä yhdessä Rehband-tukien puristuksen kanssa vähentää lihasten värähtelyä ja lisää suorituskykyä.

Vammoja esiintyy yleensä fyysisen aktiivisuuden päättyessä. Kun lihakset ovat väsyneitä ja tarkennus on laskenut, pää ei enää lueta kehoa. Kun Rehband-tukien käyttö säästää energiaa ja voit pysyä tarkemmin, vammojen ehkäisy saavutetaan ja korkea suorituskyky voidaan ylläpitää koko toiminnan ajan.

Lämmitellä:

Lämmitystä kuvataan matalan intensiteetin työksi, jossa suuremmat lihasryhmät aktivoituvat kehon valmistamiseksi korkean intensiteetin aktiivisuudelle. On syytä, miksi sitä kutsutaan "lämpenemään", koska se auttaa korottamaan kehon lämpötilaa, mikä johtaa positiivisiin kehon kudoksen muutoksiin. Lisääntynyt lihaslämpötila johtaa valmiuteen rasittavaan aktiivisuuteen, lisää käytössä olevien lihasten happitasoja, parantaa nivelien liikettä ja minimoi kantojen todennäköisyyden. Lisäksi lämmin ups valmistelevat urheilijoita psykologisesti keskittymään tulevaan intensiiviseen toimintaan, olipa kyseessä sitten kilpailu tai jokin muu.

Rehband-tuotteiden edut auttavat antamaan sinulle nopeamman lämpenemisen ja myös lämpötilan säilymisen. Lisäksi Rehband-tuotteiden saama panos auttaa käyttäjää tiedostamaan kehon liikkeen, joka johtaa tehokkaampaan lämpenemiseen.


Älä odota enää pidempään ja osta Rehband UD RunnersKnee/ITBS. Jos sinulla on kysyttävää Rehband UD RunnersKnee/ITBS:n ominaisuuksista, voit ottaa yhteyttä goalinn yhteydenottosivumme kautta. goalinn tarjoaa erityisen kokoelman Miesten vaatteettuotteita jalkapallo:a ja muita vapaa-ajan aktiviteetteja varten. Miesten vaatteet varmistaa, että nautit urheilusta ja päivittäisestä liikunnasta mukavilla ja ainutlaatuisilla Sukkahousut varusteilla.

Ominaisuudet Rehband UD RunnersKnee/ITBS

Pituus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje