up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Puma

Puma Koti PSV Eindhoven 20/21 T-paita

Puma Koti PSV Eindhoven 20/21 T-paita

plus
  • Play videoPuma Koti PSV Eindhoven 20/21 T-paita
  • Puma Koti PSV Eindhoven 20/21 T-paita
  • Puma Koti PSV Eindhoven 20/21 T-paita

Puma Koti PSV Eindhoven 20/21 T-paita

Tuotekuvaus Puma Koti PSV Eindhoven 20/21 T-paitaPUMA esittelee uuden PSV EINDHOVEN HOME 20/21 -harjoituspaidan , joka on rakennettu laadukkaasta polyesteristä yhdistettynä imukykyisiin kankaisiin, jotka säätelevät kosteutta ja tarjoavat enemmän raikkautta ja mukavuutta.

Sen muotoilu esittelee pyöreän ja vahvistetun kaulan. Siinä on tasoitettu saumat olkapään korkeudella hankauksen ja ärsytyksen vähentämiseksi. Sen kangas on erittäin hengittävä ja hieman joustava, mikä antaa sinun liikkua helpommin.

Sisältää Eindhoven-tiimin tunnukset ja valmistajan logon. Se on klassinen T-paita, jossa on hieman joustavat hihansuut ja helma parhaan mahdollisen mukavuuden takaamiseksi.
Näytä todelliset värisi ja tue PSV Eindhovenia virallisella lisensoidulla Replica-paketilla.

Valmistettu kulttuurista. Kaupungin arkkitehtuurin, maiseman, musiikin ja taiteen innoittamana grafiikalla nämä pakolliset kohteet kiinnittävät huomiota sekä kentällä että sen ulkopuolella.

Korostaaksemme PSV: n innovatiivista kumppanuutta alueen kanssa ja vietämme Eindhovenin kunnan 100-vuotisjuhlaa otimme kaupungin logon inspiraationa kotipaidagrafiikalle. Koska tämä logo ilmaisee tekniikan, suunnittelun ja tiedon jakamisen voiman.


Tekniset tiedot:

Materiaali:
Päämateriaali 1: 100% polyesteriä, kaksinkertainen neulottu pinta: biopohjainen imupinta; sisäpuoli 152,00 g / m² FUN / 001; PS / 01 CF / 002-painatus: sublimaatioJos olet kiinnostunut Puma:n Koti PSV Eindhoven 20/21 T-paita tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Pelivarusteet tuotteet Puma-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Puma suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia jalkapallo tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Puma Koti PSV Eindhoven 20/21 T-paita jo tänään!

Ominaisuudet Puma Koti PSV Eindhoven 20/21 T-paita

Muut seurat
Väri
Sukupuoli
Tuotetyyppi
Ikä
Rajaus

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up