up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoPuma Koti PSV Eindhoven 20/21 T-paita
  • Puma Koti PSV Eindhoven 20/21 T-paita
  • Puma Koti PSV Eindhoven 20/21 T-paita
Puma

Puma Koti PSV Eindhoven 20/21 T-paita

Puma Koti PSV Eindhoven 20/21 T-paita

plus

Puma Koti PSV Eindhoven 20/21 T-paita

Tuotekuvaus Puma Koti PSV Eindhoven 20/21 T-paitaPUMA esittelee uuden PSV EINDHOVEN HOME 20/21 -harjoituspaidan , joka on rakennettu laadukkaasta polyesteristä yhdistettynä imukykyisiin kankaisiin, jotka säätelevät kosteutta ja tarjoavat enemmän raikkautta ja mukavuutta.

Sen muotoilu esittelee pyöreän ja vahvistetun kaulan. Siinä on tasoitettu saumat olkapään korkeudella hankauksen ja ärsytyksen vähentämiseksi. Sen kangas on erittäin hengittävä ja hieman joustava, mikä antaa sinun liikkua helpommin.

Sisältää Eindhoven-tiimin tunnukset ja valmistajan logon. Se on klassinen T-paita, jossa on hieman joustavat hihansuut ja helma parhaan mahdollisen mukavuuden takaamiseksi.
Näytä todelliset värisi ja tue PSV Eindhovenia virallisella lisensoidulla Replica-paketilla.

Valmistettu kulttuurista. Kaupungin arkkitehtuurin, maiseman, musiikin ja taiteen innoittamana grafiikalla nämä pakolliset kohteet kiinnittävät huomiota sekä kentällä että sen ulkopuolella.

Korostaaksemme PSV: n innovatiivista kumppanuutta alueen kanssa ja vietämme Eindhovenin kunnan 100-vuotisjuhlaa otimme kaupungin logon inspiraationa kotipaidagrafiikalle. Koska tämä logo ilmaisee tekniikan, suunnittelun ja tiedon jakamisen voiman.


Tekniset tiedot:

Materiaali:
Päämateriaali 1: 100% polyesteriä, kaksinkertainen neulottu pinta: biopohjainen imupinta; sisäpuoli 152,00 g / m² FUN / 001; PS / 01 CF / 002-painatus: sublimaatioJos haluat tietää lisää Puma Koti PSV Eindhoven 20/21 T-paita:sta tai muista Puma-merkkisistä tuotteista Pelivarusteet kategoriassa goalinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia jalkapallo:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Jalkapallo valikoimaamme, mistä voit valita jalkapallotuotteita Puma:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Puma Koti PSV Eindhoven 20/21 T-paita

Muut seurat
Väri
Sukupuoli
Tuotetyyppi
Ikä
Rajaus

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up