up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoPuma Koti Olympique Marseille 20/21 T-paita
  • Puma Koti Olympique Marseille 20/21 T-paita
  • Puma Koti Olympique Marseille 20/21 T-paita

Puma Koti Olympique Marseille 20/21 T-paita

Puma Koti Olympique Marseille 20/21 T-paita

plus
Puma

Puma Koti Olympique Marseille 20/21 T-paita

Tuotekuvaus Puma Koti Olympique Marseille 20/21 T-paita

PUMA esittelee uuden OLYMPIQUE MARSEILLE HOME -harjoituspaidan , joka on valmistettu kaksinkertaisesti kudotusta polyesteristä yhdistettynä imukykyisiin kankaisiin, jotka hallitsevat kosteutta helpommin ja pitävät sinut kuivana ja raikkaana pidempään.

Se on erittäin kevyt ja hengittävä vaate. Sen kevyesti kudottu muotoilu on ikoninen Marseillen tiimille. Yläosassa on valmistajan logo ja joukkueen tunnus.

Siinä on nivelletyt hihat ja leikkaus, joka sopeutuu hieman vartaloon rajoittamatta meitä kentällä. Siinä on vahvistetut hihansuut ja helma kestävyyttä varten.
Näytä oikeat värit ja tue l´Olympique de Marseille virallisen lisensoidun kopion avulla. Muotoiltu kulttuurista. Kaupungin arkkitehtuurista, maisemasta, musiikista ja taiteista inspiroidulla grafiikalla nämä pakolliset tarvitsevat katseenvangitsijoita sekä kentällä että kentältä.

Pystykaupunki:
Le Corbusierin arkkitehtonisen työn inspiraation ansiosta kotipaketti on inspiroinut Marseillen modernistisen Unité-asumisen suunnittelua. Ajaton maamerkki, joka on suunniteltu Marseillen ihmisille, ja niitti arkkitehtuurimaailmaan vielä tänäkin päivänä.


Tekniset tiedot:

Päämateriaali 1: 100% polyesteri kaksinkertainen neulottu pinta: biopohjainen kosteuttava pinta; sisäpuoli 150,00 g / m²
Päämateriaali 2: 100% polyesteri, pyöreä neulottu pinta: biopohjainen kosteuttava pinta 150,00 g / m²


Jos etsit korkealaatuisia Jalkapallo tuotteita, siinä tapauksessa Jalkapallo täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle Puma Koti Olympique Marseille 20/21 T-paita:a, jonka tämänhetkinen hinta on 65.49 $ ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. goalinn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia jalkapallo varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan Puma Koti Olympique Marseille 20/21 T-paita:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Ominaisuudet Puma Koti Olympique Marseille 20/21 T-paita

Väri
Sukupuoli
Tuotetyyppi
Ikä
Rajaus

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up