up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Puma

Puma Koti Olympique Marseille 20/21 T-paita

Puma Koti Olympique Marseille 20/21 T-paita

plus
  • Play videoPuma Koti Olympique Marseille 20/21 T-paita
  • Puma Koti Olympique Marseille 20/21 T-paita
  • Puma Koti Olympique Marseille 20/21 T-paita

Puma Koti Olympique Marseille 20/21 T-paita

Tuotekuvaus Puma Koti Olympique Marseille 20/21 T-paita

PUMA esittelee uuden OLYMPIQUE MARSEILLE HOME -harjoituspaidan , joka on valmistettu kaksinkertaisesti kudotusta polyesteristä yhdistettynä imukykyisiin kankaisiin, jotka hallitsevat kosteutta helpommin ja pitävät sinut kuivana ja raikkaana pidempään.

Se on erittäin kevyt ja hengittävä vaate. Sen kevyesti kudottu muotoilu on ikoninen Marseillen tiimille. Yläosassa on valmistajan logo ja joukkueen tunnus.

Siinä on nivelletyt hihat ja leikkaus, joka sopeutuu hieman vartaloon rajoittamatta meitä kentällä. Siinä on vahvistetut hihansuut ja helma kestävyyttä varten.
Näytä oikeat värit ja tue l´Olympique de Marseille virallisen lisensoidun kopion avulla. Muotoiltu kulttuurista. Kaupungin arkkitehtuurista, maisemasta, musiikista ja taiteista inspiroidulla grafiikalla nämä pakolliset tarvitsevat katseenvangitsijoita sekä kentällä että kentältä.

Pystykaupunki:
Le Corbusierin arkkitehtonisen työn inspiraation ansiosta kotipaketti on inspiroinut Marseillen modernistisen Unité-asumisen suunnittelua. Ajaton maamerkki, joka on suunniteltu Marseillen ihmisille, ja niitti arkkitehtuurimaailmaan vielä tänäkin päivänä.


Tekniset tiedot:

Päämateriaali 1: 100% polyesteri kaksinkertainen neulottu pinta: biopohjainen kosteuttava pinta; sisäpuoli 150,00 g / m²
Päämateriaali 2: 100% polyesteri, pyöreä neulottu pinta: biopohjainen kosteuttava pinta 150,00 g / m²


Tunnetko jo kaikki Puma Koti Olympique Marseille 20/21 T-paita:n ominaisuudet? goalinn:ssa, valikoimme jalkapallotuotteet huolella, jotta ne vastaavat täydellisesti asiakkaidemme tarpeita ja eri urheilulajeja. Jos sen sijaan etsit Pelivarusteettuotteita, tsekkaa koko Jalkapallo valikoimamme. Kaikki tuotemerkit joita myymme, kuten Puma, ovat yhteydessä niiden edustamaan urheilulajiin. Kaikki myymämme tuotemerkit ovat omien jalkapallo asiantuntijoidemme testaamia!

Ominaisuudet Puma Koti Olympique Marseille 20/21 T-paita

Väri
Sukupuoli
Tuotetyyppi
Ikä
Rajaus

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up