up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoPuma Koti Minikit Junior Valencia CF
  • Puma Koti Minikit Junior Valencia CF
  • Puma Koti Minikit Junior Valencia CF
Puma

Puma Koti Minikit Junior Valencia CF

Puma Koti Minikit Junior Valencia CF

plus

Puma Koti Minikit Junior Valencia CF

Tuotekuvaus Puma Koti Minikit Junior Valencia CF


Sinun ei tarvitse odottaa enää, esittelemme uuden VALENCIA CF HOME MINIKIT 20/21 JUNIOR -koulusarjan lapsille , se on valmistettu pääasiassa polyesteristä, joka tarjoaa enemmän kestävyyttä ja kestävyyttä.

Nopeasti kuivuvien kankaiden ansiosta sillä on erinomaiset kosteuden imeytymisen ominaisuudet. Settiin kuuluu erittäin hengittävät shortsit, joissa on joustava vyötärö sekä valmistajan ja joukkueen logot.

Siinä on lyhythihainen paita, jossa on vahvistetut hihansuut ja kaula, joka lisää kestävyyttä, ja erittäin mukava pyöreä kaula. Pelipaidassa on joukkueen tunnukset ja sukat.
Tekniset tiedot:

Päämateriaali 1: 100% polyesteriä Kierrätetty kaksoispintainen jacquard 150,00 g / m² kappale värjätty Kemiallinen imukyky ja / tai siirtävä DRYCELL (FUN / 001)
Haluatko tietää, mitä muita jalkapallotuotteita Puma tarjoaa? goalinn:sta voit tilata kaikkia Jalkapallo tuotteita, jotta voit nauttia ja hyötyä urheilusta täysin siemauksin ilman komplikaatioita. Puma Koti Minikit Junior Valencia CF on juuri nyt alennuksessa! Hyödynnä tätä uskomatonta tarjousta ja tilaa verkkokaupastamme rauhassa turvallisen maksujärjestelmämme kautta ja nauti korkealaatuisesta asiakaspalvelustamme.

Ominaisuudet Puma Koti Minikit Junior Valencia CF

Pituus
Liga Santander
Väri
Sukupuoli
Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rajaus

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up