up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Puma

Puma Koti Borussia Dortmund 21/22 T-paita

Puma Koti Borussia Dortmund 21/22 T-paita

plus
  • 360Puma Koti Borussia Dortmund 21/22 T-paita
  • Play videoPuma Koti Borussia Dortmund 21/22 T-paita
  • Puma Koti Borussia Dortmund 21/22 T-paita
  • Puma Koti Borussia Dortmund 21/22 T-paita

Puma Koti Borussia Dortmund 21/22 T-paita

Tuotekuvaus Puma Koti Borussia Dortmund 21/22 T-paita


Uusi BORUSSIA DORTMUND HOME 21/22 -harjoituspaita on valmistettu 100% polyesteristä, joka on erittäin kestävä ja kestävä. Siinä on muotoiltu muotoilu, joka sopii täydellisesti vartaloosi.

Siinä on hihat ja alareuna vahvistetuilla ompeleilla. Edessä on painettuja malleja viittaavia malleja. Rinta -alueella on valmistajan logo ja joukkueen tunnukset.

Sen etupuolella on salamannopeita kuteita, jotka lisäävät paidan monipuolisuutta. Takana on vahvistettu V -kaula kitkan kulumisen vähentämiseksi.
Liu'uta tämä päälle, sulje silmäsi ja kuvittele, että seisot hurraavan väkijoukon edessä Westfalenstadionissa. Virallinen Borussia Dortmund 09 -logo on tämän V-kauluspaidan vasemmassa rinnassa. Mukavuuteen suunnitellussa paidassa on PUMA's dryCELL -tekniikka, joka auttaa imemään kosteuden pois kehostasi. Loppujen lopuksi pienen hikoilun (tai paljon, siinä tapauksessa) ei pitäisi olla esteenä pelillesi, eikö?

Edut:

DryCELL: PUMA-nimitys kosteutta siirtävien ominaisuuksien ansiosta, joka auttaa pitämään sinut kuivana ja mukavana.
Sisältää kierrätettyä materiaalia: Valmistettu kierrätetyistä kuiduista. Yksi PUMAn vastauksista vähentää ympäristövaikutuksia.

Ominaisuudet:

V-kaula, jossa takana uurrettu rakenne ja edessä kuori.
Raglan-holkkirakenne, jossa on mesh-olkapaneeli.
Kontrastinen sidottu mansetti molemmissa hihoissa.
Virallinen Borussia Dortmund 09 -logo vasemmassa rinnassa.
PUMA Cat -logo oikeassa rinnassa ja molemmissa hihoissa.

Sävellys:

Joustinneulos: 97% polyesteriä, 3% elastaania.
Materiaali: 100% polyesteriä.Tiesitkö, mitkä kaikki ominaisuudet tekevät Puma Koti Borussia Dortmund 21/22 T-paita:sta ainutlaatuisen? Jos olet kiinnostunut Puma Koti Borussia Dortmund 21/22 T-paita:n ostamisesta, olet onnekas, sillä tuotetta on tällä hetkellä saatavilla goalinn verkkokaupassa. Laajasta Jalkapallo valikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja näin voit nauttia jalkapallosta täysin siemauksin. Nauti goalinn:n suuresta valikoimasta ja liity suureen urheiluyhteisöömme.

Ominaisuudet Puma Koti Borussia Dortmund 21/22 T-paita

Bundesliga
Väri
Sukupuoli
Tuotetyyppi
Ikä
Rajaus

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up