up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Puma
360

Puma Jalkapallokengät Future Z 3.1 FG/AG

Puma Jalkapallokengät Future Z 3.1 FG/AG

Puma Jalkapallokengät Future Z 3.1 FG/AG

Puma Jalkapallokengät Future Z 3.1 FG/AG

Puma Jalkapallokengät Future Z 3.1 FG/AG

plus
  • 360Puma Jalkapallokengät Future Z 3.1 FG/AG
  • Play videoPuma Jalkapallokengät Future Z 3.1 FG/AG
  • Puma Jalkapallokengät Future Z 3.1 FG/AG
  • Puma Jalkapallokengät Future Z 3.1 FG/AG
  • Puma Jalkapallokengät Future Z 3.1 FG/AG
  • Puma Jalkapallokengät Future Z 3.1 FG/AG
  • Puma Jalkapallokengät Future Z 3.1 FG/AG

Puma Jalkapallokengät Future Z 3.1 FG/AG

Tuotekuvaus Puma Jalkapallokengät Future Z 3.1 FG/AG


Esittelemme sinulle uudet FUTURE Z 3.1 FG / AG FOOTBALL BOOTS -jalkapallokengät , jotka on suunniteltu luonnolliseen ja lujaan keinotekoiseen maastoon paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi.

Sen ainoa osa on suunniteltu Dynamic Motion System -tekniikan avulla, joka tarjoaa suuremman liikkumisvapauden. Kantapäässä se on vahvistettu paremman pehmustuksen, vakauden ja tuen saavuttamiseksi.

Siinä on strategisesti sijoitetut nastat, jotka parantavat liikkeitäsi ja antavat paremman pidon kentällä. Siinä on punottu tukijärjestelmä, jossa on pehmeä ja erittäin joustava pinta jalkojen mukavuuden optimoimiseksi.
Vallankumouksellinen tulevaisuus Z vie arvaamattomat taitosi seuraavalle tasolle. Tulevaisuus Z on rakennettu Fuzionfit Adaptive Midfoot -puristusnauhan ympärille, joka kiertää jalkasi ympärille tarjotakseen vertaansa vailla olevan istuvuuden ja lukkiutuen soittimeen.


Ominaisuudet:

Fuzionfitin etuja tuetaan kevyellä ja reaktiivisella dynaamisella liikejärjestelmällä varustetulla ulkopohjalla, joka on suunniteltu siirtämään energiaasi suoraan korkeuteen erinomaisella vetovoimalla räjähtäviin monisuuntaisiin liikkeisiin.
Pehmeä ja joustava päällinen tarjoaa poikkeuksellisen tunteen pallosta ja kosketuksesta.
Future Z on progressiivinen ja dynaaminen käynnistyspelaaja pelaajille, jotka omistavat pelin näkemyksellään, taidoillaan ja pelinmuutoksillaan.


Tekniset tiedot:

Ulkopohja:
Kevyt dynaaminen liikejärjestelmän ulkopohja tarjoaa liikkumisvapauden ja tukee dynaamisia liikkeen muutoksia. Soveltuu käytettäväksi sekä kiinteillä luonnonpinnoilla että tekonurmella (4g).

Ylä:
Erittäin tekninen ja joustava päällinen integroidulla Fuzionfit-tekniikalla vertaansa vailla olevaan istuvuuteen ja lukitukseen. Kohokuvioidut yksityiskohdat tarjoavat erinomaisen kosketuksen avainkontaktivyöhykkeet pelin vaihtamiseen ja kosketukseen.Täydennä tilauksesi Puma Jalkapallokengät Future Z 3.1 FG/AG:lla, jonka löydät Jalkapallokengät kokoelmastamme Jalkapallo tuotteiden joukosta. Selaa myös muita jalkapallo kategorioita goalinn:ssa, joka on oma jalkapallovarusteisiin erikoistunut verkkokauppasi. Hanki nyt kaikki Jalkapallo varusteesi parhailla hinnoilla, 100% alin hintatakuulla goalinn:ssa!

Ominaisuudet Puma Jalkapallokengät Future Z 3.1 FG/AG

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Laatu ja nopeus

-

Laatu ja toimitusnopeus Parhaat hinnat

Odotus ylitetty

-

Tähän päivään paras tuote, jonka olemme koskaan ostaneet. Tiesimme jo muita malleja, mutta tämä jätti meidät erittäin tyytyväisiksi ostoon.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up