up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Puma Italia Housut Casuals 2020
  • Play videoPuma Italia Housut Casuals 2020
  • Puma Italia Housut Casuals 2020
360

Puma Italia Housut Casuals 2020

plus
Puma

Puma Italia Housut Casuals 2020

Tuotekuvaus Puma Italia Housut Casuals 2020

Näytä oikeat värit ja tue FIGC-ryhmääsi isoilla lavalla virallisilla lisensoiduilla Casuals -mallistoilla, kuten pelaajat ovat käyttäneet. Katso terävältä kentältä, ennen kuin pelit tai harjoittelu ja jälkeen. FINAL Casuals -mallisto on suunniteltu korkeimmalle mukavuudelle. Vaatteet sisältävät performanssikokoelman elementtejä, joissa käytetään premium-materiaaleja ja moderneja muotoilevia leikkauksia.


Tekniset tiedot:

materiaali:
Päämateriaali 1: 68% puuvillaa BCI, 32% polyesteriterry 280,00 g / m PS / 01 CF / 001 kappale värjätty (ristissä)
Päämateriaali 2: 100% puuvillaa BCI-pyöreä neulos Normaali viimeistely 160,00 g / m PS / 02 CF / 001 kappale värjätty (ristissä)Jos olet kiinnostunut Puma:n Italia Housut Casuals 2020 tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Pelivarusteet tuotteet Puma-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Puma suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia jalkapallo tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Puma Italia Housut Casuals 2020 jo tänään!

Ominaisuudet Puma Italia Housut Casuals 2020

Pituus
Väri
Sukupuoli
Tuotetyyppi
Ikä
Rajaus
Maajoukkueet

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Täydellinen!!

-

Nopea toimitus / täydellinen tuote

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up