up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Puma
360

Puma Future Z 3.2 FG/AG

plus
  • 360Puma Future Z 3.2 FG/AG
  • Play videoPuma Future Z 3.2 FG/AG
  • Puma Future Z 3.2 FG/AG

Puma Future Z 3.2 FG/AG

Tuotekuvaus Puma Future Z 3.2 FG/AG

Asenna A: sta Z: hen. FUTURE Z 3.2 on suunniteltu ilman kompromisseja, joten voit vastustaa kaikkia kentällä tehtäviä haasteita. Sen mukautuva muotoilu tarjoaa istuvuuden ja ketteryyden fuusioimalla keskijalan puristusnauha epäsymmetriseen Dynamic Motion System-ulkopohjaan, ankkuroimalla jalan ja mahdollistamalla räjähtävämmän liikkeen. Kuvioitu päällinen on kaavoitettu parantamaan pallon pitoa ja iskuvoimaa.


Tekniset tiedot:

Ulkopohja:
Kevyt Dynamic Motion System-ulkopohja tarjoaa liikkumisvapauden ja tukee dynaamisia liikkeenmuutoksia. Sopii käytettäväksi sekä kiinteillä luonnollisilla pinnoilla että tekonurmella (4G).

Ylä:
Erittäin tekninen ja joustava päällinen integroidulla FUZIONFIT-tekniikalla vertaansa vailla olevaan istuvuuteen ja lukittumiseen. Kohokuvioidut yksityiskohdat tarjoavat erinomaisen kosketuksen avainkontaktialueilla pelin kosketuksen muuttamiseen ja harhauttamiseen.


Puma Future Z 3.2 FG/AGa on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Puma:n tuotteita, kuten Future Z 3.2 FG/AG, löydät ne omasta jalkapallo verkkokaupastasi goalinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. goalinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä jalkapallo varusteita Puma:lta.

Ominaisuudet Puma Future Z 3.2 FG/AG

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up