up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoPuma AC Milan Hooped 21/22
  • Puma AC Milan Hooped 21/22
  • Puma AC Milan Hooped 21/22

Puma AC Milan Hooped 21/22

Puma AC Milan Hooped 21/22

plus
Puma

Puma AC Milan Hooped 21/22

Tuotekuvaus Puma AC Milan Hooped 21/22

Näiden AC Milanin virallisten kopiosukkien muotoilu on todellinen heijastus Milanosta - italialaisesta tyylistä pääkaupungista, jota klubi kutsuu kotiin. Silmiinpistävä grafiikka on saanut inspiraationsa kaupungin kulttuurista sormella pulssissa. Mutta se ei koske vain ulkonäköä: nämä sukat on suunniteltu mukavuuden takaamiseksi, ristipuristustuella mukava istuvuus, kun taas tuuletusverkko ja joustava nilkkavyöhyke antavat jalkoillesi tilaa hengittää.


Ominaisuudet:

Kaksikerroksinen mukavustekniikka
Suunnitellut vaakasuorat nauhat
Joustava nilkka-alue
AC Milanin sanamuoto edessä
PUMA Cat -brändäys takana

Mitä mieltä olet Puma AC Milan Hooped 21/22:n ostamisesta näinkin edullisella hinnalla? Uskomatonta, eikö? Älä odota enää pidempään ja osta korkealaatuiset urheiluvarusteet jalkapalloverkkokaupasta, jota olet odottanut jo pitkään. Harrasta urhelua oikein varustettuna ja nauti päivittäisestä liikunnasta täysin siemauksin Puma:n kanssa. Kaikkein parasta on, että meiltä löydät markkinoiden parhaat hinnat Pelivarusteettuotteille.

Ominaisuudet Puma AC Milan Hooped 21/22

Serie A
Väri
Sukupuoli
Tuotetyyppi
Ikä
Rajaus

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up