up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Puma

Puma AC Milan Hooped 21/22

Puma AC Milan Hooped 21/22

plus
  • Play videoPuma AC Milan Hooped 21/22
  • Puma AC Milan Hooped 21/22
  • Puma AC Milan Hooped 21/22

Puma AC Milan Hooped 21/22

Tuotekuvaus Puma AC Milan Hooped 21/22

Näiden AC Milanin virallisten kopiosukkien muotoilu on todellinen heijastus Milanosta - italialaisesta tyylistä pääkaupungista, jota klubi kutsuu kotiin. Silmiinpistävä grafiikka on saanut inspiraationsa kaupungin kulttuurista sormella pulssissa. Mutta se ei koske vain ulkonäköä: nämä sukat on suunniteltu mukavuuden takaamiseksi, ristipuristustuella mukava istuvuus, kun taas tuuletusverkko ja joustava nilkkavyöhyke antavat jalkoillesi tilaa hengittää.


Ominaisuudet:

Kaksikerroksinen mukavustekniikka
Suunnitellut vaakasuorat nauhat
Joustava nilkka-alue
AC Milanin sanamuoto edessä
PUMA Cat -brändäys takana

Osta nyt Puma AC Milan Hooped 21/22 niinkin edulliseen hintaan kuin 16.99 $. Puma:n valmistama AC Milan Hooped 21/22:a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä ja varustettuna kaikella, mitä tarvitset. goalinn:ssa, tarjoamme parhaat hinnat kaikille jalkapallotuotteille. Tarkastele kaikkia Pelivarusteet-osastomme Jalkapallo:a.

Ominaisuudet Puma AC Milan Hooped 21/22

Serie A
Väri
Sukupuoli
Tuotetyyppi
Ikä
Rajaus

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up