up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Puma

Puma AC Milan Casuals 21/22

Puma AC Milan Casuals 21/22

plus
  • Play videoPuma AC Milan Casuals 21/22
  • Puma AC Milan Casuals 21/22
  • Puma AC Milan Casuals 21/22

Puma AC Milan Casuals 21/22

Tuotekuvaus Puma AC Milan Casuals 21/22


Uudet AC MILAN CASUALS 21/22 -housut ovat saapuneet täydelliseen harjoitteluun , ja ne on valmistettu pääasiassa kierrätetystä puuvillasta, elastaanista ja polyesteristä, jotka tarjoavat vaatteelle joustavuutta, kestävyyttä ja kestävyyttä.

Siinä on asennettu muotoilu, jossa on nivelletyt vasikan polvet optimaalisen liikkumisvapauden takaamiseksi. Esittää kaksi sivutaskua, joissa on piilotetut vetoketjut käsillesi. Sen vyötärö on joustava, ja siinä on sisäinen kiristysnauha.

Reiden alueelta löydät joukkueen tunnukset ja valmistajan logon AC MILANin virallisissa väreissä.
Koulutuksen tulevaisuus. Yhdistämällä toiminnallisuus tyyliin, teamCUP on rohkein kokoelma, joka pitää pelaajat suojattuna ja täysin ketterällä. Casuals-sarja on virallinen esittely- ja matkakokoelma, jota pelaajat ja henkilökunta käyttävät edustettaessa joukkuetta.


Tekniset tiedot:

Materiaali:
Päämateriaali 1: 78% puuvillaa, orgaanista, 18% polyesteriä, 4% elastaania, välilevy 290,00 g / m² värjätty kemiallinen imu (Midori)

Haluatko tietää, mitä muita jalkapallotuotteita Puma tarjoaa? goalinn:sta voit tilata kaikkia Jalkapallo tuotteita, jotta voit nauttia ja hyötyä urheilusta täysin siemauksin ilman komplikaatioita. Puma AC Milan Casuals 21/22 on juuri nyt alennuksessa! Hyödynnä tätä uskomatonta tarjousta ja tilaa verkkokaupastamme rauhassa turvallisen maksujärjestelmämme kautta ja nauti korkealaatuisesta asiakaspalvelustamme.

Ominaisuudet Puma AC Milan Casuals 21/22

Pituus
Serie A
Väri
Sukupuoli
Tuotetyyppi
Ikä
Rajaus

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up