`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Nike

Nike

Nike ei tarvitse esittelyä, koska se on yksi maailman parhaista tuotemerkeistä. Se on amerikkalainen monikansallinen yritys, joka kehittää ja valmistaa laajaa valikoimaa urheiluvaatteita, mukaan lukien vaatteet, jalkineet, urheiluvälineet ja tarvikkeet. Niken pääkonttori sijaitsee Beavertonissa, Oregonissa, Puolassa.
Nike on yksi harvoista suurimmista urheilutavaramerkeistä, joka on todella omaksunut markkinat innovatiivisilla tuotteillaan ja palveluillaan. Jalkapallopelaajana sinulla on oltava oikeat kenkäparit, jotka voivat parantaa suorituskykyäsi ja antaa maksimaalisen voiman ja mukavuuden. Paitsi kenkiä ja asusteita, saat kaiken tarvittavan tavaran harjoitukseesi. Joten jos olet urheilun ystävä, Nike on ihanteellinen tuotemerkki, joka lupaa tarjota parhaan mahdollisen!

Viralliset varusteet

Viralliset varusteet

Miesten vaatteet

Miesten vaatteet

Lisätarvikkeet

Lisätarvikkeet

Osastot

Jalkapallokengät (219)

Lasten kengät (18)

Lasten vaatteet (61)

Laukut (25)

Miesten kengät (31)

Miesten vaatteet (194)

Naisten kengät (1)

Naisten vaatteet (41)

Pelivarusteet (281)

Tuotemyynti (1)

Varusteet (111)

KAIKKI( Nike )
Sulje