`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Nike

Nike Galatasaray Heritage 86

  • Nike Galatasaray Heritage 86
  • Nike Galatasaray Heritage 86

Nike Galatasaray Heritage 86

Tuotekuvaus Nike Galatasaray Heritage 86

Ota joukkue mukanaan pelikentän ulkopuolelle tällä Galatasaray H86 -mutterilla.

Ominaisuudet:

Klassinen korkki, rakennettu kuuteen paneeliin, jotka tekevät siitä mukavan ja löysänYläosassa olevat reiät parantavat korkin ilmanvaihtoa Sisältää takana olevan soljen sulkemisen, joka mahdollistaa sen säätämisen. Galatasaray SK -suoja ja Nike-logo ovat brodeerattuja, mikä parantaa sen kestävyyttä .

Valmistettu puuvillasta, joka tarjoaa pehmeän ja erittäin mukavan ihon tunteen.
Rakastatko jalkapallo:a? Hanki oma Nike Galatasaray Heritage 86 ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista Nike:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Miesten vaatteet tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman jalkapallo mallit, useimmat Päähineet tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Ominaisuudet Nike Galatasaray Heritage 86

Tuotetyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje