up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360New balance Jalkapallokengät Tekela V3 Magique TF
  • Play videoNew balance Jalkapallokengät Tekela V3 Magique TF
  • New balance Jalkapallokengät Tekela V3 Magique TF
  • New balance Jalkapallokengät Tekela V3 Magique TF
  • New balance Jalkapallokengät Tekela V3 Magique TF
  • New balance Jalkapallokengät Tekela V3 Magique TF
360

New balance Jalkapallokengät Tekela V3 Magique TF

New balance Jalkapallokengät Tekela V3 Magique TF

New balance Jalkapallokengät Tekela V3 Magique TF

New balance Jalkapallokengät Tekela V3 Magique TF

plus
New balance

New Balance Jalkapallokengät Tekela V3 Magique TF

Tuotekuvaus New balance Jalkapallokengät Tekela V3 Magique TF

New Balance Tekela v3 Magique TF jalkapallokengät esittää meille Ideaalimallin kokolattiamatto, betonia tai kuivaa hiekkaa kentillä ansiosta nastat, jotka tarjoavat hyvän pidon normaaleissa sääolosuhteissa ja myös takuu mukavuutta, tukea ja mukavan että jalka.

Näillä jalkapallokenkien turpeilla on kestävä kumipohja ja useita toiminnallisia alueita, jotka jakavat vakautta ja pitoa jalan ympärillä, joten ne olivat aikaisemmin suosittuja aloittelijoille ja harrastelijoille. Yläosa on valmistettu synteettisestä kankaasta, joka kestää kulutusta.

Lisäksi niissä on joustavat nauhat ja matala profiili, joka antaa mukavan istuvuuden, turvallisuuden ja tuen nilkalle, jotta voit liikkua koko kentällä sprintterinä näiden jalkapallokenkien kanssa astrofurulle .

Nosta suorituskykysi uudelle tasolle New Balance Tekela V3 Magique TF -jalkapallokenkien avulla.

Näissä klosseissa on ylivoimainen istuvuus ja hämmästyttävä mukavuus synteettisen pitsisen ylemmän osan kanssa joustavalla neulotulla kauluksella, joka tarjoaa helpon pääsyn ja turvallisen istuvuuden nilkan ympärille.

Teknologian ohjaamana nämä jalkapallokengät tarjoavat vahvistetun tunteen jalkojen alla, jolloin voit tuntea tarkalleen, mitä pallo tekee.

Turfikohtaiset kumipäällysteiset ulkopohjat tarjoavat koskemattoman suorituskyvyn.


Tutustu nyt jalkapallo valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja New balance-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. goalinn:sta, omasta jalkapallo verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia New balance tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: New balance Jalkapallokengät Tekela V3 Magique TF. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Ominaisuudet New balance Jalkapallokengät Tekela V3 Magique TF

Kengänpohjan tyyppi
Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up