up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360New balance Jalkapallokengät Tekela V3 Magique FG
  • Play videoNew balance Jalkapallokengät Tekela V3 Magique FG
  • New balance Jalkapallokengät Tekela V3 Magique FG
  • New balance Jalkapallokengät Tekela V3 Magique FG
  • New balance Jalkapallokengät Tekela V3 Magique FG
  • New balance Jalkapallokengät Tekela V3 Magique FG
New balance
360

New balance Jalkapallokengät Tekela V3 Magique FG

New balance Jalkapallokengät Tekela V3 Magique FG

New balance Jalkapallokengät Tekela V3 Magique FG

New balance Jalkapallokengät Tekela V3 Magique FG

plus

New Balance Jalkapallokengät Tekela V3 Magique FG

Tuotekuvaus New balance Jalkapallokengät Tekela V3 Magique FG

New Balance Tekela v3 Magique FG -jalkapallokengät on suunniteltu kaikentyyppisille pelaajille, jotka haluavat parantaa nopeutta ja kääntyvät luonnollisilla nurmikentillä normaaleissa sääolosuhteissa, ja ne takaavat myös kestävyyden, mukavuuden ja hyvän pidon kiinteillä alustoilla .

Nämä jalkapallokengät ovat tukevasti tehty yksiruiskutetulla TPU-pohjalla ja 11 kartiomaisella nastalla, jotka mahdollistavat paremman pidon, vakauden ja tuen ajettaessa tai pyörittäessä luonnollisilla pinnoilla. Yläosassa on synteettistä nahkaa , joka on erittäin kestävä ja kulutusta kestävä.

Nilkka-alueella on joustava neulottu reunus, joka tekee näistä New Balancen jalkapallokengistä helpommin pukemisen ja riisumisen, antaa turvallisen istuvuuden ja välttää maan osia pääsemästä sisään. Ne on helppo sitoa joustavilla varvasnauhoilla.

Pelaajien valinta; pelin taiteilijoille, jotka pyrkivät esiintymään rohkealla luovuudella. Tekela v3: ssa on suorituskykyinen ergonominen viimeinen kärki, jossa alempi varvasjousi, PU-synteettinen yläosa ja joustava neulottu kaulus takaavat erinomaisen istuvuuden ja mukavuuden. TPU-pohja on suunniteltu erityisesti ketteryyttä varten, ja siinä on tukevat maadoitetut kartiomaiset nastat, jotka parantavat pyörivää pitoa kiinteällä maalla. Kenkä dynaamisten pelinvaihtajien seuraavalle aallolle.


Ominaisuudet:

Suunniteltu käytettäväksi tukevalla alustalla
Suunniteltu Elite Pron ketteryyteen ja kiihtyvyyteen. Kevyt nailonrunko TPU-nastakärjillä lisää pitoa pyörässä
Vankka jauhettu puolikartioinen nastayhdistelmä erityiskäyttöön kiinteillä alustoilla, jotka tuottavat pyörivää pitoa
Kokonaisjalkainen joustava neulottu ylempi, integroidulla hypoknit-aukolla, laceless-suljin varmistaa turvallisen lukituksen ja vertaansa vailla olevan vakauden
Uudelleen suunniteltu, algoritmilla ohjattava KINETIC STITCH -tekniikka, joka tarjoaa korkean resoluution kosketus- ja asteittaiset iskualueet äärimmäisen hallinnan ja kosketustarkkuuden saavuttamiseksi.

Hyödy nyt New balance Jalkapallokengät Tekela V3 Magique FG tarjouksistamme. jalkapallo verkkokaupastamme, goalinn:sta, löydät kaikki tarvitsemasi korkealaatuiset tuotteet, jotta voit nauttia liikunnasta ilman ongelmia, parhaiden jalkapallo varusteiden avulla. Käy myös tutustumassa muihin jalkapallo kategorioihin ja löydä suosittuja New balance-tuotteita parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet New balance Jalkapallokengät Tekela V3 Magique FG

Kengänpohjan tyyppi
Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up