up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

New balance
360

New balance Jalkapallokengät Classic 442 AG

New balance Jalkapallokengät Classic 442 AG

New balance Jalkapallokengät Classic 442 AG

New balance Jalkapallokengät Classic 442 AG

plus
  • 360New balance Jalkapallokengät Classic 442 AG
  • Play videoNew balance Jalkapallokengät Classic 442 AG
  • New balance Jalkapallokengät Classic 442 AG
  • New balance Jalkapallokengät Classic 442 AG
  • New balance Jalkapallokengät Classic 442 AG
  • New balance Jalkapallokengät Classic 442 AG

New Balance Jalkapallokengät Classic 442 AG

Tuotekuvaus New balance Jalkapallokengät Classic 442 AG

New Balance Classic 442 AG -kengät on suunniteltu ammattilaisjalkapalloilijoille, jotka haluavat paremman otteen maasta, mukavuutta, vakautta, iskunvaimennusta, hengittävyyttä ja kestävyyttä , joiden ominaisuudet parantavat suorituskykyäsi kentällä.

Nämä jalkapallokengät on luotu vain pitävällä pohjalla 360 ° liikkuvien kumitappien ansiosta, jotta saat tarvittavan pidon ruohon pinnalla. Sisällä Ortholite-pohjallinen takaa erinomaisen pehmustuksen, vakauden ja hengittävyyden.

Lisäksi päällisessä on kirjailtu kengurunahka , joka takaa nopean kosketuksen, hallinnan ja liikkumisen pallon mukana kentän läpi, sekä suuren kulutuskestävyyden ja pienet aukot, jotka tuulettavat jalkaa. Näissä kovassa maassa olevissa jalkapallokengissä on pitsi suljettu ja päällinen päällekkäisellä kielellä.

moderni mestariteos. integroimalla uusimmat materiaalit klassiseen jalkapallokäyttöön, 442 pro on insinöörin ja hienostumisen fuusio. huippuluokan kangaroo-nahkaleipillä, pelaaja-kosketus, ohjaus ja tunne paranevat huomattavasti samalla kun se tarjoaa erinomaisen istuvuuden ja mukavuuden. mutta klassikko tekee tekniikkaa, kun se tulee ulkopohjaan.


Etsitkö New balance-merkkisiä tuotteita tai erityisesti New balance Jalkapallokengät Classic 442 AG:a? goalinn:sta, löydät täyden Jalkapallokengät tuotekokoelman ja jalkapallo tarvikkeita. Tilaa nyt korkealaatuiset urheiluvarusteet verkkokaupastamme goalinn. Voit valita 75 eri maksutavasta. Tsekkaa katalogimme ja tutustu uskomattomiin jalkapallotarjouksiin. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Ominaisuudet New balance Jalkapallokengät Classic 442 AG

Kengänpohjan tyyppi
Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up