up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360New balance Jalkapallokengät 442 1.0 Team FG
  • Play videoNew balance Jalkapallokengät 442 1.0 Team FG
  • New balance Jalkapallokengät 442 1.0 Team FG
  • New balance Jalkapallokengät 442 1.0 Team FG
  • New balance Jalkapallokengät 442 1.0 Team FG
  • New balance Jalkapallokengät 442 1.0 Team FG
360

New balance Jalkapallokengät 442 1.0 Team FG

New balance Jalkapallokengät 442 1.0 Team FG

New balance Jalkapallokengät 442 1.0 Team FG

New balance Jalkapallokengät 442 1.0 Team FG

plus
New balance

New Balance Jalkapallokengät 442 1.0 Team FG

Tuotekuvaus New balance Jalkapallokengät 442 1.0 Team FG

New Balance 442 1.0 Team FG -jalkapallokengät on suunniteltu kiinteille maastoille, joissa tarvitset enemmän pitoa kuivilla tai märillä pinnoilla, luopumatta pehmeästä pehmusteesta, kulutuskestävyydestä ja kosketuksista, jotka nopeuttavat nopeita ja tehokkaita liikkeitä.

Nämä jalkapallokengät on luotu maksimaalisella pitopohjalla 11 360 astetta pyörivän kumitapin ansiosta, jotka antavat sinulle tarvittavan pidon ruohon pinnalla. Sisällä Ortholite-pohjallinen takaa erinomaisen pehmustuksen, vakauden ja hengittävyyden.

Lisäksi päällisessä on nahkaa , mikä takaa nopean kosketuksen, hallinnan ja liikkumisen pallon mukana kentän läpi, sekä erinomaisen vastustuskyvyn hankauksille, kestävyydelle ja nilkan pienille aukoille, jotka tuulettavat jalkaa. Näissä kovassa maassa olevissa jalkapallokengissä on säännöllinen pitsi, joka mahdollistaa nopean nauhoituksen.

Moderni mestariteos.

Uusimmat materiaalit integroidaan klassiseen jalkapallokenkämuotiin, ja 442 TEAM FG on yhdistelmä tekniikkaa ja hienostuneisuutta.

Täysjyväisen nahkaisen vampin ansiosta kestävyys ja soittimen kosketus ja hallinta paranevat huomattavasti samalla, kun ne tarjoavat erinomaisen istuvuuden ja mukavuuden.

Mutta klassikko tekee tietä tekniikalle ulkopohjan suhteen.

Kartion muotoiset nastat on suunniteltu parannetulla nastayhdistelmällä erityiseen käyttöön kiinteillä kentillä.


goalinn:ssa näytämme sinulle kaikki New balance:n Jalkapallokengät 442 1.0 Team FG:n ominaisuudet. jalkapalloverkkokaupasta löydät paljon eri kokoisia New balance Jalkapallokengät 442 1.0 Team FG tuotteita. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt toimitukset! Lisäksi, verkkokaupastamme löydät myös monia muita samanlaisia tuotteita, kuin New balance Jalkapallokengät 442 1.0 Team FG ja voit hyödyntää muita jalkapallovarusteiden uskomattomia tarjouksia.

Ominaisuudet New balance Jalkapallokengät 442 1.0 Team FG

Kengänpohjan tyyppi
Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up