up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Munich
360

Munich Sisäjalkapallokengät Tiga IN

plus
  • 360Munich Sisäjalkapallokengät Tiga IN
  • Play videoMunich Sisäjalkapallokengät Tiga IN
  • Munich Sisäjalkapallokengät Tiga IN

Munich Sisäjalkapallokengät Tiga IN

Tuotekuvaus Munich Sisäjalkapallokengät Tiga IN

Jalkapallo ja futsal-boot suunniteltu pelaajille, joilla on nopea pystysuora peli, joka etsii parasta kädensiota ja liikkeitä kentällä. Valmistettu yhdistelmämateriaalista, joka käsittää verkkokerroksen ylemmän kumitetun vinyylikerroksen alla, mikä takaa erinomaisen pitoa, kestävyyttä ja rakennetta. Kantapussi takaa optimaalisen miellyttävän istuvuuden, joka nappaa jalkaa koko toisen ihon tavoin. Siinä on myös vahvistettu kumipyörälaukku, joka suojaa kaikkein alttiimpia osia hankautumasta kentällä.

goalinn:ssa olemme sitoutuneet tarjoamaan ainoastaan korkealaatuisia jalkapallo tuotteita, jotka tekevät liikunnasta mukavaa ja nautinnollista. Oletko kiinnostunut ostamaan Munich Sisäjalkapallokengät Tiga IN? Olet onnekas, sillä goalinn:ssä, Jalkapallokengät katalogissa ja Sisäjalkapallo kategoriassa, tarjoamme muita jalkapallo tuotteita, jotka voivat täydentää varusteitasi. Tilaa nyt ja saat tuotteesi muutaman päivän kuluessa.

Ominaisuudet Munich Sisäjalkapallokengät Tiga IN

Asiakasarvostelut ja kysymykset (8)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Tyytyväisyys

-

Se oli erittäin tyydyttävä tuote.

Hyvä

-

HYVÄ

Erinomainen kenkä

-

Erittäin komea kenkä. Asenna yksi koko vähemmän kuin normaalit kengät. Ainoa virhe on, että etuosa on huonosti päällystetty ja kestävä toisin kuin vaahto. Hyvä hintalaatu

Hyvä

-

Kiitos.

Täydellinen

-

Täydellinen juuri mitä odotin

Hyvä tuote

-

Näyttää erittäin hyvältä, ei ole vielä kokeillut

Rewievs

-

Objednal som na Slovensko a doručili mi ich za 5 dní! Super !!! München Tiga IN sú pekné, laadné a dobre sedia na nohe. Odporúčam pre tých čo majú úzku nohu a nárt.

Erinomainen tuote

-

Sain tilauksen täydellisessä kunnossa, nopealla ja laadulla.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up