up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Munich

Munich Sisäjalkapallokengät Gresca IN

Munich Sisäjalkapallokengät Gresca IN

Munich Sisäjalkapallokengät Gresca IN

plus
  • 360Munich Sisäjalkapallokengät Gresca IN
  • Play videoMunich Sisäjalkapallokengät Gresca IN
  • Munich Sisäjalkapallokengät Gresca IN
  • Munich Sisäjalkapallokengät Gresca IN
  • Munich Sisäjalkapallokengät Gresca IN

Munich Sisäjalkapallokengät Gresca IN

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Munich Sisäjalkapallokengät Gresca IN

Tämä futsal perus on oltava. Saatavana loputon yhteenliittymissä GRESCA ammatillinen suunnittelu ja tekniset elementit tekevät siitä ihanteellisen tahansa taso pelata. Valmistettu laadukkaita materiaaleja, se sisältää sivusuunnassa tukea ja kärjyksiä. Se on suunniteltu erityisesti sisätiloissa jalkapallokenttää.

tekniikka:

Nyrkkeilijä


Tutustu nyt kaikkiin Jalkapallokengät tuotteisiimme, jotka löydät goalinn:sta, kuten Munich Sisäjalkapallokengät Gresca IN. Osta nyt Munich Sisäjalkapallokengät Gresca IN ja säästä paljon puhdasta rahaa Lasten sisäjalkapallo tuotteista. Lisäksi, Munich-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että jalkapalloverkkokaupastamme voit löytää Munich Sisäjalkapallokengät Gresca IN:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? goalinn:n Jalkapallokengät tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Munich Sisäjalkapallokengät Gresca IN

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Paras

-

Ne ovat paras, jonka voit ostaa lapsille, kaikista merkeistä ja malleista, jotka he kestävät pisimpään

Goalinn ja münchen

-

Täysin suositeltava Goalinn: täsmällinen ja vakava. Münchenin suhteen poikani on ilahtunut kenkästään.

Futsal münchen-kengät

-

Erittäin hyvä

Erilaiset varvas mustassa versiossa

-

Todella hyvä bamba on todiste siitä, että München on tuottanut sitä vuosikymmeniä ja että voidaan sanoa, että se on kaiken tuotannon perusta. On kuitenkin jotain, jota ei ymmärretä, ja että Grescan mustassa versiossa (toisin kuin valkoinen-sininen-vaaleanpunainen) varpaiden vahvistaminen ei ole muovia vaan nahan jäljitelmää. Muovi on jonkin verran vaikeampi ja parempi varpaisleikkureille, mikä on yleistä futsalissa.

Pelaaja

-

Aina pyrittäessä tavoitteisiin

Tossut hyvä, huono kauppa

-

Kengät hyvin, ne ovat hyviä ja kestäviä, odotetaan munichista, mutta lähetys on toivomisen varaa. Ensin he olivat väärässä, ja he lähettivät laskun kaksi paria kenkiä kahdesti niin paljon rahaa, jouduin ottamaan heihin yhteyttä ja kertoa heille, ja he vahvistivat, että se oli virhe. Saavuin päivä myöhään, mikä on vähäisintä, mutta he tulivat minuun tallentamatta nimeä ja olin lahjaksi, jolla ei ollut minkäänlaista paluuta, mikä on ratkaisu, jonka he antoivat minulle, kun selitin, mitä tapahtui.

Hyvät kengät

-

Mukava ja erittäin kestävä

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up