up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Munich

Munich Sisäjalkapallokengät G3 Mesh Velcro Kid

plus
  • Play videoMunich Sisäjalkapallokengät G3 Mesh Velcro Kid
  • Munich Sisäjalkapallokengät G3 Mesh Velcro Kid

Munich Sisäjalkapallokengät G3 Mesh Velcro Kid

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Munich Sisäjalkapallokengät G3 Mesh Velcro Kid

Difiniteve futsal boot. Valmistettu käyttäen laadukkaita materiaaleja, se sisältää Billy ristikko coverning ja on olemassa laaja valikoima väriyhdistelmiä. Tämä malli feautures kärkivahvike laatikot laatikot sekä sisältä että ulkoa, tarjoaa näin recistance kosketuksessa palloa. Se on suunniteltu käytettäväksi kaikenlaisten sisäilman kentillä.

Tekniset tiedot:

Microfibra: Erittäin kestävä mikrokuituliina

PU: Korkea Sitkeys


Jos etsit jalkapallovarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu goalinn:aan. Munich:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla jalkapallotuotteilla on täysi Munich:n takaama takuu. Valitse yksi Jalkapallokengät kategorioista ja tutustu laajaan Jalkapallokengät tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Munich Sisäjalkapallokengät G3 Mesh Velcro Kid on paras tuote jalkapallotavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Munich Sisäjalkapallokengät G3 Mesh Velcro Kid

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up