up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Munich

Munich Sisäjalkapallokengät G3 Breath Velcro IN

plus
  • Play videoMunich Sisäjalkapallokengät G3 Breath Velcro IN
  • Munich Sisäjalkapallokengät G3 Breath Velcro IN

Munich Sisäjalkapallokengät G3 Breath Velcro IN

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Munich Sisäjalkapallokengät G3 Breath Velcro IN

Lasten ja heidän maailmansa kohdistuva tuotelinja, joka perustuu sekä peruskouluun että pop-värien innoittamiin yhdistelmiin. Ne on valmistettu mikrokuiduista ja synteettisistä materiaaleista parantamaan kestävyyttä, ja niissä on myös verkko maksimaaliseen hengittävyyteen.

Munich Sisäjalkapallokengät G3 Breath Velcro IN:een avulla voit nauttia vapaa-ajan aktiviteeteistasi ilman komplikaatioita. Jos pidät Munich:n tuotteista ja muista jalkapallotuotteista, tsekkaa myös Jalkapallokengät tuotteet, joiden joukosta löydät varmasti etsimäsi ja tee tilauksesi mahdollisimman pian, niin saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme goalinn:ssa on tarjota korkealaatuisia tuotteita markkinoiden edullisempaan hintaan maailmanlaajuisella toimituspalvelulla.

Ominaisuudet Munich Sisäjalkapallokengät G3 Breath Velcro IN

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Täydellinen

-

Kaikki täydellinen, koko ja laatu. 10

Fantastic tuote

-

Täydellinen futsal kengät lapsille. Erittäin mukava, kestävä ja erittäin kiinnittynyt. Nimen ja numeron silkkipaino on ollut hieno.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up