up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Munich

Munich Sisäjalkapallokengät G3 Breath Velcro IN

plus
  • Play videoMunich Sisäjalkapallokengät G3 Breath Velcro IN
  • Munich Sisäjalkapallokengät G3 Breath Velcro IN

Munich Sisäjalkapallokengät G3 Breath Velcro IN

Tuotekuvaus Munich Sisäjalkapallokengät G3 Breath Velcro IN

Lasten ja heidän maailmansa kohdistuva tuotelinja, joka perustuu sekä peruskouluun että pop-värien innoittamiin yhdistelmiin. Ne on valmistettu mikrokuiduista ja synteettisistä materiaaleista parantamaan kestävyyttä, ja niissä on myös verkko maksimaaliseen hengittävyyteen.

Aiotko hankkia itsellesi suositun Munich Sisäjalkapallokengät G3 Breath Velcro IN:n? Kaikki Munich-merkkiset tuotteet ovat parasta laatua, jotta voit nauttia urheilusta ilman komplikaatioita. Tilaa Munich Sisäjalkapallokengät G3 Breath Velcro IN jo tänään ja saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme goalinn:ssa on tarjota laadukkaita merkkivarusteita uskomattomin alhaisin hinnoin. Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman jalkapallo varusteita ja ainutlaatuisia vapaa-ajan tuotteita.

Ominaisuudet Munich Sisäjalkapallokengät G3 Breath Velcro IN

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Täydellinen

-

Kaikki täydellinen, koko ja laatu. 10

Fantastic tuote

-

Täydellinen futsal kengät lapsille. Erittäin mukava, kestävä ja erittäin kiinnittynyt. Nimen ja numeron silkkipaino on ollut hieno.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up