up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Munich Jalkapallokengät Mundial
  • Play videoMunich Jalkapallokengät Mundial
  • Munich Jalkapallokengät Mundial
  • Munich Jalkapallokengät Mundial
  • Munich Jalkapallokengät Mundial
Munich
360

Munich Jalkapallokengät Mundial

Munich Jalkapallokengät Mundial

Munich Jalkapallokengät Mundial

plus

Munich Jalkapallokengät Mundial

Tuotekuvaus Munich Jalkapallokengät Mundial

Mundial on kevyt, erittäin joustava saapas valmistettu laadukkaita nahka. Stud jakelu ja tasausta ja ainoa? S materiaali parantaa liikkeen nopeasti pelaajia turvetta tai koville pinnoille.

Pidätkö Munich Jalkapallokengät Mundial tuotteesta? Käy jalkapallo verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaamme Jalkapallokengättuotteita ja -tarvikkeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan vapaa-ajan suunnitelmasi ja nauttimaan urheilusta. Takaamme, että kaikki jalkapallotuotteemme ovat alkuperäisiä ja täydellisessä kunnossa. Älä odota enää kauempaa! Jalkapallokengät valikoimamme tuotteita on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa.

Ominaisuudet Munich Jalkapallokengät Mundial

Kengänpohjan tyyppi
Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Suositus

-

Hyvä jalkineet. Mukava. sileä. Erinomainen materiaali Se parantaisi lankoja (silmukoita) pituudessa ja tyypissä. Ja malli on hieman vankempi.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up