`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Mizuno

Mizuno Wave Mirage

Mizuno Wave Mirage

  • Mizuno Wave Mirage
  • Mizuno Wave Mirage
  • Mizuno Wave Mirage
  • Mizuno Wave Mirage

Mizuno Wave Mirage

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Mizuno Wave Mirage

Kevyempiä, nopeuttaa nopeammin, käännä nopeammin. Dynaaminen vaimennus ja ketteryys tarjoamat rinnakkaisten aaltolevynä. Asiantuntevasti suunniteltu ei ommella ylempi rakentaminen tarjoaa korkean tason istuvuuden ja mukavuuden. Nopeutettu suunnanmuutosta mahdollista johtuen D Flex Groove. Räjähtävä push off kautta SR Touch ja korkeatasoinen iskunvaimennus toimittamien erittäin kevyt Pownce välipohja.

Specification:

Paino: 250g

Materiaali: Synteettinen / Mesh


Osta Mizuno Wave Mirage markkinoiden halvimmalla hinnalla! jalkapallo verkkokauppamme, goalinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Miesten kengät lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä Mizuno Wave Mirage:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset jalkapallo kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet Mizuno Wave Mirage

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne