up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Mikasa
360

Mikasa Pallo Jalkapallo Olohuone SWL-337

plus
  • 360Mikasa Pallo Jalkapallo Olohuone SWL-337
  • Play videoMikasa Pallo Jalkapallo Olohuone SWL-337
  • Mikasa Pallo Jalkapallo Olohuone SWL-337

Mikasa Pallo Jalkapallo Olohuone SWL-337

Tuotekuvaus Mikasa Pallo Jalkapallo Olohuone SWL-337

Valettu kolmio kuvio.

Mikasa hyde kansi.

Pehmeä rakennettu.

Nylon haavan.


Löydä suosikki Varusteetmallisi ja nauti jalkapallosta. Sinulla on oikeus palauttaa ostoksesi 30 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, jos et ole tyytyväinen Mikasa Pallo Jalkapallo Olohuone SWL-337:n. Jos sinulla kysyttävää Mikasa Pallo Jalkapallo Olohuone SWL-337:sta tai muista tuotteista, ole hyvä ja ota yhteyttä jalkapalloasiantuntijoihimme puhelimitse tai sähköpostitse.

Ominaisuudet Mikasa Pallo Jalkapallo Olohuone SWL-337

Väri
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Upea pallo futsal / gran balon para futbol sala -sarjalle

-

Mikasa SWL337 on hyvä pallo sisäjalkapalloihin, koska se sallii hyvän hallinnan ja alhaisen palautumisen. En voi silti puhua kestävyydestä, mutta voin vakuuttaa teille aikaisemmista kokemuksista Mikasan kanssa, jotka ovat palloja elämää varten, jopa hyvin karkeilla pinnoilla, joita sillä on hyvä kestävyys. -------------------------------------------------- -------------------------------- La Mikasa SWL337 on yksi pallo, joka sisältää futbol sala-ya que permite -valvonnan ja valvonnan controlado, aun no puedo hablar de la durabilidad pero puedo asegurarles on anteriores experiencecias con Mikasa que son balones para toda la vida, incluso en superficies muy asperas tiene buena durabilidad.

Hyvä pallo!

-

Täydellinen pallo fínanos salalle. Se on kevyempi kuin toiset, mutta sinun on pidettävä mielessä, että se on melko vaikeaa lyödä sitä uudelleen.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up