up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Kempa

Kempa Kengät Wing Lite

Kempa Kengät Wing Lite

Kempa Kengät Wing Lite

Kempa Kengät Wing Lite

plus
  • Play videoKempa Kengät Wing Lite
  • Kempa Kengät Wing Lite
  • Kempa Kengät Wing Lite
  • Kempa Kengät Wing Lite
  • Kempa Kengät Wing Lite

Kempa Kengät Wing Lite

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Kempa Kengät Wing Lite

VENTILATUONE: kevyt ja joustava ylempi materiaali, jossa ilmanvaihtoalueet ovat erittäin ketterä ja optimaalinen hengittävyys SOFT FIT: mikrokuituliina, jossa luistivälialalaminaatti, erittäin mukavasti POWER CORE: kevyt EVA-pehmuste integroidulla softboardilla, paras mahdollinen mukavuus ja optimaalinen voimansiirto LITE KAGE: anatomisesti valettu kantapäät, jotka takaavat mukavuuden ja vakauden. TORSION AID: vääntöelementti erinomaiseen vakaaseen ja ergonomiseen liikkuvuuteen. MICHELIN ulkopohja parhaan otteen saavuttamiseksi

Kempa Kengät Wing Lite:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Käsipallokengättuotteita Miesten kengät kategoriastamme omasta jalkapallo verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Kempa-tuotteita goalinn:ssa, löydät laajan valikoiman jalkapallotuotteita, joista voit olla kiinnostunut. Kempa on sitoutunut kehittämään ja parantamaan jalkapallokokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet Kempa Kengät Wing Lite

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Osuuskunta

-

Mega hyvä ja laaja valikoima urheilujalkineita. Toimitusaika oli kuitenkin pitkä, siksi vain 4 50: stä

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up