`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kelme

Kelme Precision Leather

  • Kelme Precision Leather
  • Kelme Precision Leather
  • Kelme Precision Leather

Kelme Precision Leather

Tuotekuvaus Kelme Precision Leather

Kelmen suurin klassikko saa uuden elämän. tämä versio sijoittuu tarkkuuteen aivan sen yläpuolella, koska se on valmistettu laadukkaasta nahasta ja parhaista futsal-tekniikoista.

Tilaa Kelme:n tuotteet, kuten Precision Leather, meiltä parhailla hinnoilla. Tutustu goalinn:aan, omaan jalkapallo verkkokauppaasi ja löydä uskomattomia tarjouksia suoraan kotiskoneeltasi. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt tilaukset! Tilaa oma Kelme Precision Leather jo tänään ja täydennä varusteitasi. Nauti päivittäisestä urheilusta täysin siemauksin!

Ominaisuudet Kelme Precision Leather

Sukupuoli
Kengänpohjan tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Materiaalit
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (7)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Valmis!

-

Toimitus on kulunut 15 päivää. Kaikki on kunnossa.

Erittäin hyvä!

-

Niille, jotka asuvat Brasiliassa, voi ostaa ilman pelkoa. Käytin kengän käynnistysnumeroa numerona ja osui oikeaan. Erittäin mukava käynnistys!

Oikein hyvä

-

Hyvä

Artikkelinäkymä

-

Tuote on täyttänyt odotukset. Futsal-modaliteetin käyttöjalkineet ovat melko riittävät. Erittäin mukavat tennarit ja erittäin yhteensopiva materiaali futsalin eri kerroksille. Pohja tarttuu hyvin, melko pehmeään ja hyvään imeytymiseen. Tässä on vinkki: Chock-standardi numeroiden 41 ja 42 välillä. Tälle brändille ja erityisesti tämäntyyppisille jalkineille on suositeltavaa valita numero 40, olisi ihanteellinen niille, jotka pelaavat vain pari sukkia.

Loistava

-

Tuote ja palvelu ovat erinomaisia. Vapaa yksilöinti, hyvin erottuva

Se on erittäin hyvä tuote

-

Tuote on erittäin hyvä

Veryyyygoood

-

Hyvin niin hyvä

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje