up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoJoma Takki Windbreaker
  • Joma Takki Windbreaker

Joma Takki Windbreaker

plus
Joma

Joma Takki Windbreaker

Tuotekuvaus Joma Takki Windbreaker

Vedenpitävä tuulitakki joustavalla kilpikonnakaulalla suojaamiseksi. Hihansuut ja vyötärön alaosa ovat säädettävissä optimaalisen istuvuuden saavuttamiseksi. Se sisältää kappaleita, joissa on joustava kangas kainalot liikkeiden helpottamiseksi.
Tekniset tiedot:
Sävellys:
Polyesteri 100%


Joma Takki Windbreaker on paras tuote jalkapallotavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Takittuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Lasten vaatteettuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset goalinn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman Joma-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Ominaisuudet Joma Takki Windbreaker

Vuodenaika
Väri
Ominaisuudet
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up