up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoJoma Takki Urban
  • Joma Takki Urban

Joma Takki Urban

plus
Joma

Joma Takki Urban

Tuotekuvaus Joma Takki Urban

Pommittaja, jossa hihansuissa ja vyötäröllä nauhat, optimaalinen istuvuus. Siinä on irrotettava huppu, vetoketjutaskut ja ylimääräinen sisätasku.

Tekniset tiedot:

Sävellys:

Polyamidi 100%


Tilaa nyt oma Joma Takki Urban:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Joma Takki Urban:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Joma Takki Urban:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 43.99 $. Suuresta Takit tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Ominaisuudet Joma Takki Urban

Vuodenaika
Huppu
Väri
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

100% alkuperäinen

-

DÜNYA markalarının hepsinin birA ara da toplandığı tek päällä Trekkinn hertürlü ihtiyaçlarımızın, jolloin saatiin Z-e kadar bulabileceğimiz üstelik sisään Uygun garantisi Fiyat nähdään Orjinal Urun kalitesinin Yanin da Güler yüzlü ilgili personeliyle vermis olduğu güvenle birçok ülkeye teslimatları ile gönüller TAHT Kurmus birA päällä Trekkinn Turkiye den alışveriş yapmamayı düşünen terettud etmeden gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz 10. Gün sonunda da elinize teslimat 10 NAMBERS 5 STARS

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up