up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Joma

Joma Takki Champion IV

plus
  • Play videoJoma Takki Champion IV
  • Joma Takki Champion IV

Joma Takki Champion IV

Tuotekuvaus Joma Takki Champion IV

T-paita V kaula pää kangasta. Sisältää Mesh tekniikka kainalo parantaa hengittävyyttä. Kuivalla MX, teknologia pystyy ohjaamaan urheilijat hiki.

Tekniset tiedot:

Polyesteri 100%


Jos pidät Joma Takki Champion IV:sta, tutustu myös muihin Joma:n jalkapallotuotteisiin Miesten vaatteet osastollamme ja Tracksuits katalogissamme. Lisäksi, kun teet ostoksia goalinn:ssa, omassa jalkapallo verkkokaupassasi, liityt samalla suureen urheiluyhteisöömme, josta voit saada hyviä vinkkejä, lukea tuotearvosteluja ja parhaita tarjouksia, joista olet kiinnostunut.

Ominaisuudet Joma Takki Champion IV

Väri
Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Vetoketjun pituus

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Täydellinen tyytyväisyys ostokseen

-

Se on upea takki, jossa on mielenkiintoinen kromaattinen kuvio. Rakastan kyseisen vaatteen merkkiä, materiaalia ja muotoilua.

Ylistys tuotteesta ja toimitusajasta

-

Tulen tänne ilmaisemaan itselleni tuotteen laatua (pusero joma) ja toimitusaikaa päivämäärässä. goalinn super suosittelee vain laadukkaita tuotteita ja toimitusta asetetussa määräajassa.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up