`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Joma

Joma Supercopa Speed AG

  • Joma Supercopa Speed AG
  • Joma Supercopa Speed AG
  • Joma Supercopa Speed AG

Joma Supercopa Speed AG

Tuotekuvaus Joma Supercopa Speed AG

Nykyaikainen näköinen, saumaton Nappulakenkä joka sopeutuu jalka kuin sukka. Jalkapallo on palannut.

Jalkapallo boot suunniteltu hyvin nopeasti pelaajia, tai niille, jotka etsivät tunne nopeutta. Erittäin kevyt, käyttäen erittäin hieno osat, jotka ovat puolestaan ​​hyvin jäykkä. Tämä on erittäin tärkeää, koska nämä kengät, jos paino on eturintamassa, jalka suojaus estää vahinkojen ei saa uhrata. Pohja on hyvin joustava toe alueella, kun se tulee taivutusta, mutta hyvin jäykkä, kun se tulee silmiinpistävää pallo. Kengät ylempi on suunniteltu käyttäen yhtenä kappaleena liitetty ainoastaan ​​kantapää ja valmistettu käyttäen erittäin hieno synteettisiä kuituja. Jopa paksuus kielen on alennettu samoin kuin on kengännauhat jotta saadaan sama tunne. PA 24 Multi yo pohja: Uusi 24 multi yo ainoana käyttää 2D kaksinkertainen tiheys tekniikkaa. Sen 24 painonapit sijoitetaan mukaan biomekaanisiin tutkimus- ja yhdistyvät toisiinsa rakenteellisia hermoja tarjoamaan vakautta ja pitoa joka maastossa. Strategisissa sijoitus auttaa kääntämällä liikkeet ja ehkäisee vammoja.


Mitä mieltä olet Joma Supercopa Speed AG:n ostamisesta näinkin edullisella hinnalla? Uskomatonta, eikö? Älä odota enää pidempään ja osta korkealaatuiset urheiluvarusteet jalkapalloverkkokaupasta, jota olet odottanut jo pitkään. Harrasta urhelua oikein varustettuna ja nauti päivittäisestä liikunnasta täysin siemauksin Joma:n kanssa. Kaikkein parasta on, että meiltä löydät markkinoiden parhaat hinnat Jalkapallokengättuotteille.

Ominaisuudet Joma Supercopa Speed AG

Kengänpohjan tyyppi
Materiaalit
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje