up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Joma
360

Joma Saappaat Jalkapallo Supercopa Speed AG

plus
  • 360Joma Saappaat Jalkapallo Supercopa Speed AG
  • Play videoJoma Saappaat Jalkapallo Supercopa Speed AG
  • Joma Saappaat Jalkapallo Supercopa Speed AG

Joma Saappaat Jalkapallo Supercopa Speed AG

Tuotekuvaus Joma Saappaat Jalkapallo Supercopa Speed AG

Nykyaikainen näköinen, saumaton Nappulakenkä joka sopeutuu jalka kuin sukka. Jalkapallo on palannut.

Jalkapallo boot suunniteltu hyvin nopeasti pelaajia, tai niille, jotka etsivät tunne nopeutta. Erittäin kevyt, käyttäen erittäin hieno osat, jotka ovat puolestaan ​​hyvin jäykkä. Tämä on erittäin tärkeää, koska nämä kengät, jos paino on eturintamassa, jalka suojaus estää vahinkojen ei saa uhrata. Pohja on hyvin joustava toe alueella, kun se tulee taivutusta, mutta hyvin jäykkä, kun se tulee silmiinpistävää pallo. Kengät ylempi on suunniteltu käyttäen yhtenä kappaleena liitetty ainoastaan ​​kantapää ja valmistettu käyttäen erittäin hieno synteettisiä kuituja. Jopa paksuus kielen on alennettu samoin kuin on kengännauhat jotta saadaan sama tunne. PA 24 Multi yo pohja: Uusi 24 multi yo ainoana käyttää 2D kaksinkertainen tiheys tekniikkaa. Sen 24 painonapit sijoitetaan mukaan biomekaanisiin tutkimus- ja yhdistyvät toisiinsa rakenteellisia hermoja tarjoamaan vakautta ja pitoa joka maastossa. Strategisissa sijoitus auttaa kääntämällä liikkeet ja ehkäisee vammoja.


Kaikki Jalkapallo kategorian jalkapallo tuotteet ovat korkealaatuisia ja varustettu lukuisilla fiksuilla yksityiskohdilla. goalinn:sta löydät täyden Joma-kokoelman Jalkapallokengät tuotteita. Joma:n Saappaat Jalkapallo Supercopa Speed AG:een hinta on 77.99 $, sisältäen alin hintatakuun, turvallisen verkkomaksun ja nopean ja luotettavan toimituksen suoraan kotiovellesi!

Ominaisuudet Joma Saappaat Jalkapallo Supercopa Speed AG

Kengänpohjan tyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up