up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Joma

Joma Saappaat Jalkapallo Aguila Pro SG

plus
  • Play videoJoma Saappaat Jalkapallo Aguila Pro SG
  • Joma Saappaat Jalkapallo Aguila Pro SG

Joma Saappaat Jalkapallo Aguila Pro SG

Tuotekuvaus Joma Saappaat Jalkapallo Aguila Pro SG

Aguila-ammattilaiset ovat Jomasin eniten klassisia saappaita. Leikkuuterä materiaalit ovat edelleen jalkapalloilijoiden suosikki muun muassa sen vedenpitävästä nahkavälistä. Klassinen jalkapallo käyttäen huomista teknologiaa. Yläosa on kangaroo-nahkaa, joka ei absorboi vettä säilyttäen samalla alkuperäisen keveytensä, vedenkestävästä tekniikasta. ONE PIECE -teknologialla yhdellä, saumattomalla kappaleella, joka auttaa säätämään jalkaa ja estämään painon nousua. Se sisältää myös FLATLOCK-tekniikan: tasainen saumajärjestelmä, joka on kiinnitetty sisäpuolella estämään hankausta. Pre-muotoinen EVA-vuori pohjallinen, joka mukautuu jalkaosan muotoon. Välipohja laadukkaasta, vaaleasta nailonista. Laadukas, kevyt nailonpohja.

Haluaisitko hankkia itsellesi suositun Joma Saappaat Jalkapallo Aguila Pro SG:n? Olet saapunut oikeaan paikkaan! Jalkapallo kokoelmasta, jalkapallo kaupasta löydät suuren valikoiman eri malleja ja värejä aina parhaalla hinnalla. goalinn:stä löydät parhaat jalkapallo tuotteet, jotka vastaavat tarpeitasi. Vai etsitkö lahjaa ystävälle? Älä missaa Jalkapallokengät:n upeita tarjouksia.

Ominaisuudet Joma Saappaat Jalkapallo Aguila Pro SG

Kengänpohjan tyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up