`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Joma

Joma Liga 5 TF

Joma Liga 5 TF

Joma Liga 5 TF

Joma Liga 5 TF

Joma Liga 5 TF

Joma Liga 5 TF

  • Joma Liga 5 TF
  • Joma Liga 5 TF
  • Joma Liga 5 TF
  • Joma Liga 5 TF
  • Joma Liga 5 TF
  • Joma Liga 5 TF
  • Joma Liga 5 TF
  • Joma Liga 5 TF

Joma Liga 5 TF

Tuotekuvaus Joma Liga 5 TF

Tämä malli kehitettiin tukevilla materiaaleilla, joiden avulla ne kykenevät selviytymään kaikentyyppisistä maastoista. Se mitä kutsut kovaa ottelua, hän kutsuu lämpenemistä.

Ylä valmistettu korkealaatuisella fibertec ja nailonilla helpottamaan hengittävyyttä. VTS-tuuletusjärjestelmä mahdollistaa hengityksen ja suuremman ilmavirran kengässä. Siinä on PROTECTION-teknologia kärjessä, joka vahvistaa sen vastustuskykyä ja stabiilisuutta silmiinpistävyyteen.

Termisesti muotoiltu EVA-pohjallinen, joka mukautuu jalkaan. Välipohja valmistettiin luonnollisella EVA: lla, joka vaikutti kengän pehmusteisiin imemällä jalkaiskuvaikutuksen.

Laadukas, kestävä phylon-välipohja, jossa edessä ja takana oleva geeli.

Pohja, joka on valmistettu korkealaatuisesta kumista DURABILITY-järjestelmällä, joka tarjoaa tukevasti kestämään korkean kestävyyden kengän, joka hidastaa hankauksen aiheuttamaa kulumista ja joka näin laajentaa kengän käyttöikää. Pohjaan kuuluu myös ROTATION-järjestelmä, joka on geometrinen rakenne, joka sijaitsee ainoalla avustavalla pyörimiskierroksella. Se estää loukkaantumisia pääasiassa polviin ja nilkkaan. Sekä TURF- että INDOOR-pohjaiset PULSOR-järjestelmät tukevat jalkakivääriä ja kannustavat vauhtia.


Jos pidät Joma Liga 5 TF:sta, tutustu myös muihin Joma:n jalkapallotuotteisiin Jalkapallokengät osastollamme ja Jalkapallo katalogissamme. Lisäksi, kun teet ostoksia goalinn:ssa, omassa jalkapallo verkkokaupassasi, liityt samalla suureen urheiluyhteisöömme, josta voit saada hyviä vinkkejä, lukea tuotearvosteluja ja parhaita tarjouksia, joista olet kiinnostunut.

Ominaisuudet Joma Liga 5 TF

Sukupuoli
Kengänpohjan tyyppi
Materiaalit
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Joma liga 5 tf

-

erittäin mukava, pehmeä. Koko meni täydellisesti. Kehotan kaikkia

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje