`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Joma

Joma Liga 5 TF

  • Joma Liga 5 TF
  • Joma Liga 5 TF
  • Joma Liga 5 TF

Joma Liga 5 TF

Tuotekuvaus Joma Liga 5 TF

Tämä malli kehitettiin tukevilla materiaaleilla, joiden avulla ne kykenevät selviytymään kaikentyyppisistä maastoista. Se mitä kutsut kovaa ottelua, hän kutsuu lämpenemistä.

Ylä valmistettu korkealaatuisella fibertec ja nailonilla helpottamaan hengittävyyttä. VTS-tuuletusjärjestelmä mahdollistaa hengityksen ja suuremman ilmavirran kengässä. Siinä on PROTECTION-teknologia kärjessä, joka vahvistaa sen vastustuskykyä ja stabiilisuutta silmiinpistävyyteen.

Termisesti muotoiltu EVA-pohjallinen, joka mukautuu jalkaan. Välipohja valmistettiin luonnollisella EVA: lla, joka vaikutti kengän pehmusteisiin imemällä jalkaiskuvaikutuksen.

Laadukas, kestävä phylon-välipohja, jossa edessä ja takana oleva geeli.

Pohja, joka on valmistettu korkealaatuisesta kumista DURABILITY-järjestelmällä, joka tarjoaa tukevasti kestämään korkean kestävyyden kengän, joka hidastaa hankauksen aiheuttamaa kulumista ja joka näin laajentaa kengän käyttöikää. Pohjaan kuuluu myös ROTATION-järjestelmä, joka on geometrinen rakenne, joka sijaitsee ainoalla avustavalla pyörimiskierroksella. Se estää loukkaantumisia pääasiassa polviin ja nilkkaan. Sekä TURF- että INDOOR-pohjaiset PULSOR-järjestelmät tukevat jalkakivääriä ja kannustavat vauhtia.


goalinn:stä, omasta jalkapalloverkkokaupastasi, löydät suuren määrän eri kokoisia ja mallisia Joma Liga 5 TF tuotteita monissa iloisissa väreissä. Lisäksi, valikoimastamme löydät myös Joma:n tuotteita, kuten Liga 5 TF, kuten Jalkapallokengät kategoriasta jalkapallo verkkokaupastamme. Lue asiantuntijoidemme neuvot ja vinkit liittyen jalkapallo varusteisiin ja tsekkaa myös Joma Liga 5 TF:n asiakasarviot.

Ominaisuudet Joma Liga 5 TF

Sukupuoli
Kengänpohjan tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Materiaalit
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Joma liga 5 tf

-

erittäin mukava, pehmeä. Koko meni täydellisesti. Kehotan kaikkia

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje