`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Joma

Joma Liga 5 IN

Joma Liga 5 IN

Joma Liga 5 IN

Joma Liga 5 IN

Joma Liga 5 IN

Joma Liga 5 IN

Joma Liga 5 IN

  • Joma Liga 5 IN
  • Joma Liga 5 IN
  • Joma Liga 5 IN
  • Joma Liga 5 IN
  • Joma Liga 5 IN
  • Joma Liga 5 IN
  • Joma Liga 5 IN
  • Joma Liga 5 IN
  • Joma Liga 5 IN

Joma Liga 5 IN

Tuotekuvaus Joma Liga 5 IN

Tämä malli kehitettiin tukevilla materiaaleilla, joiden avulla ne kykenevät selviytymään kaikentyyppisistä maastoista. Se mitä kutsut kovaa ottelua, hän kutsuu lämpenemistä.

Ylä valmistettu korkealaatuisella fibertec ja nailonilla helpottamaan hengittävyyttä. VTS-tuuletusjärjestelmä mahdollistaa hengityksen ja suuremman ilmavirran kengässä. Siinä on PROTECTION-teknologia kärjessä, joka vahvistaa sen vastustuskykyä ja stabiilisuutta silmiinpistävyyteen.

Termisesti muotoiltu EVA-pohjallinen, joka mukautuu jalkaan. Välipohja valmistettiin luonnollisella EVA: lla, joka vaikutti kengän pehmusteisiin imemällä jalkaiskuvaikutuksen.

Laadukas, kestävä phylon-välipohja, jossa edessä ja takana oleva geeli.

Pohja, joka on valmistettu korkealaatuisesta kumista DURABILITY-järjestelmällä, joka tarjoaa tukevasti kestämään korkean kestävyyden kengän, joka hidastaa hankauksen aiheuttamaa kulumista ja joka näin laajentaa kengän käyttöikää. Pohjaan kuuluu myös ROTATION-järjestelmä, joka on geometrinen rakenne, joka sijaitsee ainoalla avustavalla pyörimiskierroksella. Se estää loukkaantumisia pääasiassa polviin ja nilkkaan. Sekä TURF- että INDOOR-pohjaiset PULSOR-järjestelmät tukevat jalkakivääriä ja kannustavat vauhtia.


Haluatko tietää, mitä muita jalkapallotuotteita Joma tarjoaa? goalinn:sta voit tilata kaikkia Sisäjalkapallo tuotteita, jotta voit nauttia ja hyötyä urheilusta täysin siemauksin ilman komplikaatioita. Joma Liga 5 IN on juuri nyt alennuksessa! Hyödynnä tätä uskomatonta tarjousta ja tilaa verkkokaupastamme rauhassa turvallisen maksujärjestelmämme kautta ja nauti korkealaatuisesta asiakaspalvelustamme.

Ominaisuudet Joma Liga 5 IN

Sukupuoli
Kengänpohjan tyyppi
Materiaalit
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (7)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kenkä

-

Nopea toimitus, erinomainen laatu ja hyvä hinta

Hyvä tuote!

-

Erittäin hyvä tuote, hyvä hinta, oikea-aikainen toimitus, hyvä asiakaspalvelu! Kiitos! :)

Kuntosali kengät

-

Nopea toimitus, hyvä laatu, olen tyytyväinen

Kuntosali kengät

-

Nopea toimitus, hyvä laatu. Olen tyytyväinen ostokseen

Lyhyesti

-

Mukavat kengät, tärkeintä on valita oikea koko, edullinen.

Erinomainen laatu

-

Erinomainen laatu ja toimitettu ajallaan!

Hyvä laatu

-

Laadukkaat jalkapallokengät

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje