`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Joma

Joma Liga 5 IN

Joma Liga 5 IN

Joma Liga 5 IN

Joma Liga 5 IN

Joma Liga 5 IN

Joma Liga 5 IN

Joma Liga 5 IN

  • Joma Liga 5 IN
  • Joma Liga 5 IN
  • Joma Liga 5 IN
  • Joma Liga 5 IN
  • Joma Liga 5 IN
  • Joma Liga 5 IN
  • Joma Liga 5 IN
  • Joma Liga 5 IN
  • Joma Liga 5 IN

Joma Liga 5 IN

Tuotekuvaus Joma Liga 5 IN

Tämä malli kehitettiin tukevilla materiaaleilla, joiden avulla ne kykenevät selviytymään kaikentyyppisistä maastoista. Se mitä kutsut kovaa ottelua, hän kutsuu lämpenemistä.

Ylä valmistettu korkealaatuisella fibertec ja nailonilla helpottamaan hengittävyyttä. VTS-tuuletusjärjestelmä mahdollistaa hengityksen ja suuremman ilmavirran kengässä. Siinä on PROTECTION-teknologia kärjessä, joka vahvistaa sen vastustuskykyä ja stabiilisuutta silmiinpistävyyteen.

Termisesti muotoiltu EVA-pohjallinen, joka mukautuu jalkaan. Välipohja valmistettiin luonnollisella EVA: lla, joka vaikutti kengän pehmusteisiin imemällä jalkaiskuvaikutuksen.

Laadukas, kestävä phylon-välipohja, jossa edessä ja takana oleva geeli.

Pohja, joka on valmistettu korkealaatuisesta kumista DURABILITY-järjestelmällä, joka tarjoaa tukevasti kestämään korkean kestävyyden kengän, joka hidastaa hankauksen aiheuttamaa kulumista ja joka näin laajentaa kengän käyttöikää. Pohjaan kuuluu myös ROTATION-järjestelmä, joka on geometrinen rakenne, joka sijaitsee ainoalla avustavalla pyörimiskierroksella. Se estää loukkaantumisia pääasiassa polviin ja nilkkaan. Sekä TURF- että INDOOR-pohjaiset PULSOR-järjestelmät tukevat jalkakivääriä ja kannustavat vauhtia.


Osta Joma Liga 5 IN markkinoiden halvimmalla hinnalla! jalkapallo verkkokauppamme, goalinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Jalkapallokengät lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä Joma Liga 5 IN:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset jalkapallo kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet Joma Liga 5 IN

Sukupuoli
Kengänpohjan tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Materiaalit
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Palaute

-

Im onnellinen. Mukava tarjous, hyvä laatu!

Joom's futzalki

-

Hyvä laatu futzalki. Edestä (nenä) ommeltu. Hän pyysi kirjoittamaan merkin, piirustuksen. suositella

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje