`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Joma

Joma Liga 5 IN

Joma Liga 5 IN

Joma Liga 5 IN

Joma Liga 5 IN

Joma Liga 5 IN

Joma Liga 5 IN

Joma Liga 5 IN

  • Joma Liga 5 IN
  • Joma Liga 5 IN
  • Joma Liga 5 IN
  • Joma Liga 5 IN
  • Joma Liga 5 IN
  • Joma Liga 5 IN
  • Joma Liga 5 IN
  • Joma Liga 5 IN
  • Joma Liga 5 IN

Joma Liga 5 IN

Tuotekuvaus Joma Liga 5 IN

Tämä malli kehitettiin tukevilla materiaaleilla, joiden avulla ne kykenevät selviytymään kaikentyyppisistä maastoista. Se mitä kutsut kovaa ottelua, hän kutsuu lämpenemistä.

Ylä valmistettu korkealaatuisella fibertec ja nailonilla helpottamaan hengittävyyttä. VTS-tuuletusjärjestelmä mahdollistaa hengityksen ja suuremman ilmavirran kengässä. Siinä on PROTECTION-teknologia kärjessä, joka vahvistaa sen vastustuskykyä ja stabiilisuutta silmiinpistävyyteen.

Termisesti muotoiltu EVA-pohjallinen, joka mukautuu jalkaan. Välipohja valmistettiin luonnollisella EVA: lla, joka vaikutti kengän pehmusteisiin imemällä jalkaiskuvaikutuksen.

Laadukas, kestävä phylon-välipohja, jossa edessä ja takana oleva geeli.

Pohja, joka on valmistettu korkealaatuisesta kumista DURABILITY-järjestelmällä, joka tarjoaa tukevasti kestämään korkean kestävyyden kengän, joka hidastaa hankauksen aiheuttamaa kulumista ja joka näin laajentaa kengän käyttöikää. Pohjaan kuuluu myös ROTATION-järjestelmä, joka on geometrinen rakenne, joka sijaitsee ainoalla avustavalla pyörimiskierroksella. Se estää loukkaantumisia pääasiassa polviin ja nilkkaan. Sekä TURF- että INDOOR-pohjaiset PULSOR-järjestelmät tukevat jalkakivääriä ja kannustavat vauhtia.


Mitä mieltä olet Joma Liga 5 IN:n ostamisesta näinkin edullisella hinnalla? Uskomatonta, eikö? Älä odota enää pidempään ja osta korkealaatuiset urheiluvarusteet jalkapalloverkkokaupasta, jota olet odottanut jo pitkään. Harrasta urhelua oikein varustettuna ja nauti päivittäisestä liikunnasta täysin siemauksin Joma:n kanssa. Kaikkein parasta on, että meiltä löydät markkinoiden parhaat hinnat Jalkapallokengättuotteille.

Ominaisuudet Joma Liga 5 IN

Kengänpohjan tyyppi
Materiaalit
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Palaute

-

Im onnellinen. Mukava tarjous, hyvä laatu!

Joom's futzalki

-

Hyvä laatu futzalki. Edestä (nenä) ommeltu. Hän pyysi kirjoittamaan merkin, piirustuksen. suositella

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje