up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Joma

Joma Jalkapallokengät Top Flex

plus
  • Play videoJoma Jalkapallokengät Top Flex
  • Joma Jalkapallokengät Top Flex

Joma Jalkapallokengät Top Flex

Tuotekuvaus Joma Jalkapallokengät Top Flex

Suunniteltu suorituskykyä varten yhdistäen joustavuuden istuvuuteen ja vakauteen. Se on joustava siihen asti, kun tarvitset sen olevan vakaa.
Ompeleet on valmistettu erittäin joustavasta korkealaatuisesta nahasta ja valmistettu korkealaatuisesta nylon -sisäpuolelta ja vetolujuudesta 800N/50 mm kude ja loimi 600N/50 mm. Se sisältää vahvistuksen varpaassa iskemiseen.


Ominaisuudet:

Esivalettu EVA -pohjallinen ja 2 mm: n luonnollinen EVA -alusta.
Välipohja on valmistettu korkealaatuisesta ja kestävästä phylonista (ranta 55).
Pohja on valmistettu korkealaatuisesta ja kulutusta kestävästä DIN 70 -kumista.Osta Joma Jalkapallokengät Top Flex markkinoiden halvimmalla hinnalla! jalkapallo verkkokauppamme, goalinn, tekee unelmistasi totta! Löydä Jalkapallokengät lyömättömin hinnoin. Käy myös lukemassa yksityiskohtaisia tuotekuvauksiamme ja asiakkaiden jättämiä tuotearvioita, mitä Joma Jalkapallokengät Top Flex:n ostaneet asiakkaat ovat kirjoittaneet. Löydä parhaimmat alennukset ja tarjoukset jalkapallo kataloogistamme uskomattomin alennushinnoin!

Ominaisuudet Joma Jalkapallokengät Top Flex

Kengänpohjan tyyppi
Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up