up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Joma

Joma Jalkapallokengät Aguila Pro SG

plus
  • Play videoJoma Jalkapallokengät Aguila Pro SG
  • Joma Jalkapallokengät Aguila Pro SG

Joma Jalkapallokengät Aguila Pro SG

Tuotekuvaus Joma Jalkapallokengät Aguila Pro SG

Aguila-ammattilaiset ovat Jomasin eniten klassisia saappaita. Leikkuuterä materiaalit ovat edelleen jalkapalloilijoiden suosikki muun muassa sen vedenpitävästä nahkavälistä. Klassinen jalkapallo käyttäen huomista teknologiaa. Yläosa on kangaroo-nahkaa, joka ei absorboi vettä säilyttäen samalla alkuperäisen keveytensä, vedenkestävästä tekniikasta. ONE PIECE -teknologialla yhdellä, saumattomalla kappaleella, joka auttaa säätämään jalkaa ja estämään painon nousua. Se sisältää myös FLATLOCK-tekniikan: tasainen saumajärjestelmä, joka on kiinnitetty sisäpuolella estämään hankausta. Pre-muotoinen EVA-vuori pohjallinen, joka mukautuu jalkaosan muotoon. Välipohja laadukkaasta, vaaleasta nailonista. Laadukas, kevyt nailonpohja.

Joma Jalkapallokengät Aguila Pro SG:tta on saatavilla eri väreillä ja ominaisuuksilla. Valitse juuri se, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja saat sen kotiin toimitettuna muutamassa arkipäivässä. Lisäksi, jalkapallo verkkokaupasta löydät monia samankaltaisia tuotteita, kuin Joma Jalkapallokengät Aguila Pro SG. Jalkapallo tuotevalikoimamme on suunniteltu antamaan juuri sinulle täyden itsevarmuuden ja upean urheilukokemuksen, huolimatta siitä oletko aloittelija vai kokenut harrastaja.

Ominaisuudet Joma Jalkapallokengät Aguila Pro SG

Kengänpohjan tyyppi
Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up