up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Joma Jalkapallokengät Aguila Gol 821 TF
  • Play videoJoma Jalkapallokengät Aguila Gol 821 TF
  • Joma Jalkapallokengät Aguila Gol 821 TF
  • Joma Jalkapallokengät Aguila Gol 821 TF
  • Joma Jalkapallokengät Aguila Gol 821 TF
  • Joma Jalkapallokengät Aguila Gol 821 TF
Joma
360

Joma Jalkapallokengät Aguila Gol 821 TF

Joma Jalkapallokengät Aguila Gol 821 TF

Joma Jalkapallokengät Aguila Gol 821 TF

Joma Jalkapallokengät Aguila Gol 821 TF

plus

Joma Jalkapallokengät Aguila Gol 821 TF

Tuotekuvaus Joma Jalkapallokengät Aguila Gol 821 TF

Ominaisuudet:

Águila Gols ovat Joman klassisimpia saappaita. Huippumateriaalit ovat edelleen jalkapalloilijan suosikkeja. Klassinen jalkapallo, jossa käytetään huomisen teknologiaa.

Yläosa on valmistettu hengittävästä nahasta, jolle on tunnusomaista, ettei vettä imeydy, mikä säilyttää alkuperäisen kevyytensä: WATER RESISTANT -tekniikka. Se sisältää myös 360º: n järjestelmän, joka parantaa pohjan ja ylemmän välistä liitosta, edistäen luonnollista painon jakautumista jalkaiskuun ja M COUNTER -tekniikkaan: kantapää, joka tarjoaa paremman suojan ja mukavuuden ergonomisen muodonsa ansiosta.

EVA-pohjainen EVA-pohjallinen, joka sopeutuu jalkojen muotoon ja helpottaa siirtymävaihetta. Puolijäykkä PVC-välipohja pitää pohjapohjien rakenteen tiukasti koko kengän käyttöiän ajan.

Tekniset tiedot:

Paino n. 233 g.

tekniikka:

Vedenkestävä:

Vedenpitävä päällystys levyn yläosaan nähden estää veden pääsyn sisään ja säilyttää keveyttä.

360º:

Pohja- ja ylemmän asennuksen valmistusjärjestelmä tarjoaa luonnollista painonjakoa jalkaiskussa.

M-laskuri:

Buttress sopeutui 100%: iin Joman viimeiseen. Suunnittelu poikkeaa klassisen patjatilan suunnittelusta, koska sen alueella vapautuu tilaa estämään hankausta.


Suunnitteletko Joma Jalkapallokengät Aguila Gol 821 TF:n ostamista? Ei mikään ihme, sillä se on yksi goalinn:n, jalkapallokaupan suosituimmista tuotteista. Tuotteen alennettu hinta on vain 46.99 $, ainoastaan rajoitetun ajan! goalinn:ssa voit hyötyä uskomattomista eduista ja löytää korkealaatuisia Joma-tuotteita parhailla hinnoilla. Kaikilla jalkapallo tuotteillamme on valmistajan takaama laatutakuu.

Ominaisuudet Joma Jalkapallokengät Aguila Gol 821 TF

Kengänpohjan tyyppi
Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Joma tf

-

Alhainen hinta ja alkuperäinen koko olivat pieniä, mutta mitä enemmän käytät sitä, sitä paremmin se istuu jalkoihin, ja pallonhallinta ja pyöreät nastat tekevät siitä monityyppisen jalkapallokengän, jota voidaan käyttää lyhyillä luonnollisilla nurmikoilla.

Futsal-kengät isoon jalkapalloon

-

Näin paljon arvosteluja, jotka ostivat tämän kengän, ja kuulin paljon ilmaisuja nimeltä futsal-kengät, joita voidaan käyttää isoa jalkapalloa pelattaessa. Saatuani nämä kengät, kun avasin laatikon ja otin futsal-kengät, sanat olivat 100% suljettuja. Yläosa on kovempi kuin muut futsal-kengät, ja nahka on myös sitkeä. Se tuntuu kovalta kuin pehmeältä. Tärkeintä on futsal-kengät, jotka ovat parempia suurelle jalkapallolle kuin futsal.

Ei myy hyvin

-

Upea nahkainen turpesaappaat!

-

Kaunis pehmeä vasikkanahkakenkä isolla puolella. Erinomainen keinotekoisille kentille.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up