up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Black Friday

Tämä Black Friday 2021 klo Goalinn on legendaarinen.

Aloita valmistautuminen Black Friday 2021 Goalinn-myymäläämme juhlimme maailman tunnetuimpia tarjouksia harjoitella yhtä suosituimmista urheilulajeista. Hanki Black Friday -tarjoukset jalkapallopaitoja, -paitoja, -jalkapallokenkiä ja kaikkia tarvikkeita , joita tarvitset parhaiden alennusten avulla, jotta voit ennakoida jouluostoksia.

Katso omasta kodistasi mukavasti Goalinn -myymälämme ympärillä ja valitse varusteet paitsi jalkapallo, myös koripallo, rugby, jääkiekko, käsipallo ja lentopallo huippumerkit, joiden vahvuus ja kestävyys on taattu.

Mikä on Black Friday?

Black Friday tunnetaan päivänä, jolloin tuhannet kaupat ja kaupat monissa maailman maissa (alun perin Yhdysvalloissa) alentavat hintojaan, jotta miljoonat asiakkaat voivat ostaa kaiken haluamansa uskomattomalla hinnalla ja valmiina jouluun upeiden lahjojen kera. Tiedätkö mitä haluat ostaa tänä Black Friday? Löydä Goalinn : sta kaikki tarvitsemasi!

Milloin Black Friday on?

Seuraava Black Friday järjestetään 26. marraskuuta. Klo Goalinn jatkamme sitä Cyber maanantaihin asti. Se alkaa perjantaista 19. marraskuuta maanantaihin 29. marraskuuta.

Hyödynnä Black Friday super -alennukset monista tuotteistamme. olet valmistautunut Goalinn -tilaan, jotta sinulla on halu ostaa mitä tarvitset eniten saavuttaaksesi ja saavuttaaksesi tavoitteesi suosikkiurheilussa.

Hyödynnä uskomaton Black Friday -tarjoukset ja valmistaudu jouluun ostamalla kumppanisi, lapsesi, veljentytär tai veljenpoika, vanhemmat tai ystävät mitä he haluavat, ehkä auttaakseen heitä saavuttamaan tavoitteensa.

Black Friday historia

On olemassa useita teorioita, jotka kuvaavat Black Friday todellista alkuperää. Yksi heistä sanoo, että ilmausta Black Friday käytettiin ensimmäisen kerran 24. syyskuuta 1869, koska taloudellinen romahdus johtui Jay Gouldin ja Jim Fiskin konkurssista satoja yrityksiä Wall Streetillä. .Sata vuotta myöhemmin Philadelphian kaupungin asukkaat estivät liikenteen lomaostoksilla kiitospäivän jälkeen termillä, joka viittaa kaupungin kaaokseen. Tämä tarina muistuttaa ehkä eniten Black Friday nykyistä henkeä. The New York Times loi termin vuonna 1975 kuvaamaan samaa skenaariota, joka johtui New Yorkin myynnistä kiitospäivän jälkeen.

Joten ei ole tarkkaa päivämäärää Black Friday alkamispäivästä , mutta perinne on jatkunut Yhdysvalloissa yli 50 vuoden ajan, ja monet maat ympäri maailmaa ovat myös hyväksyneet päivämäärän houkutellakseen asiakkaita ja lisätäkseen myynti. Espanjassa Apple aloitti tämän myynnin ensimmäisen kerran vuonna 2010, mutta vuodesta 2012 lähtien satoja fyysisiä ja virtuaalisia myymälöitä on liittynyt tähän juhlaan. -tapahtumassa osallistumme tähän juhlaan tarjoamalla paljon upeita tarjouksia.

Cyber Monday 2021

Legendan mukaan hyvää Black Friday ei voi olla ilman Cyber ​​Monday. Ja jos luulit, että koko viikko ei riitä, Cyber ​​Monday tulee myös hämmästyttävillä alennuksillaan. tapauksessa sinun täytyy korvata menetetty aika. Cyber ​​Monday alkuperä on peräisin Yhdysvalloista vuonna 2005, jolloin virtuaaliset tai verkkokaupat halusivat lisätä Internet-myyntiä järkyttävillä alennuksilla. Cyber ​​Monday 2021 järjestetään 29. marraskuuta , joten voit siirtyä osoitteeseen ja löytää parhaat tarjoukset.

clouse menu Sulje