up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Asics
360

Asics Kengät Gel Fastball 3

Asics Kengät Gel Fastball 3

Asics Kengät Gel Fastball 3

Asics Kengät Gel Fastball 3

Asics Kengät Gel Fastball 3

Asics Kengät Gel Fastball 3

plus
  • 360Asics Kengät Gel Fastball 3
  • Play videoAsics Kengät Gel Fastball 3
  • Asics Kengät Gel Fastball 3
  • Asics Kengät Gel Fastball 3
  • Asics Kengät Gel Fastball 3
  • Asics Kengät Gel Fastball 3
  • Asics Kengät Gel Fastball 3
  • Asics Kengät Gel Fastball 3

Asics Kengät Gel Fastball 3

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Asics Kengät Gel Fastball 3

Haluatko harjoitella käsipalloa radalla? Voit tehdä sen GelFastball 3: lla . Harjoittelukenkä antaa sinulle kaiken vakauden, jota tarvitset liikkeiden suorittamiseen.

Tuki ja mukavuus ovat tärkeimmät hyveet, jotka tästä kappaleesta löydät. Välipohjassa on SpEVa, joka minimoi jalan vaiheiden vaikutuksen . Etu- ja takaosassa siinä on geelikapselit osana poikkeuksellista tyynyjärjestelmää edistämään rebound-sujuvuutta sileän siirtymisen aikana. Ainutlaatuisilla kuvioilla varustetun luonnonkumin ulkopohja tarjoaa korkean otteen.

Sisällä siinä on verkko, joka on erityisesti luotu tarjoamaan sinulle kaikenlaista tukea ja hyvinvointia. Lisäksi siinä on Kalifornian malli, joka suosii säätöä sisällä vaahtokerroksillaan, estäen jalan liukumisen ja suosii kantapään säätöä . Pala on keskimäärin 306 grammaa. Pala on pinnoitettu synteettisestä materiaalista ja sen suljintyyppi on narut ASICS GEL FASTBALL 3 naisille tarkoitettujen jalkineiden vakaus, tuki ja joustavuus, jotka ovat välttämättömiä niille hurmaaville, haastaville sisäkisoja käsitteleville peleille, takaavat suurimman mahdollisen venytyksen saadakseen etua tuomioistuimessa.

ASICS takavaippa GEL-tekniikan vaimennusjärjestelmä tarjoaa optimaalisen mukavuuden ja poikkeuksellisen iskunvaimennuksen riippumatta siitä, kuinka kova laskeutuminen, kun taas SpEVA-välipohja paranee selkänojan takana ja joustavuuden sujuvan, nestemäisen liikkeen ympärille.

Irrotettava EVA-sukkinauha pitää jalkansa kuivana ja lisää samalla toisen pehmustepintakerroksen.

Erityinen verkkokerros antaa jalkahengityksen, kun taas Kalifornian lipsahdus on kestävä ja tarjoaa lisää vakautta ja joustavuutta pelata luotettavasti.

Suorituskykyä täydentää edelleen NC-kumipohja, joka tarjoaa erinomaisen pitoa näiden nopeatempoisten ottelujen aikana.

Paino.

306g.

OMINAISUUDET:

SpEVA välipohja.

ASICS takavaippa GEL-tekniikan vaimennusjärjestelmä.

NC kumipohja.

Erikoisverkko ylempi.

Kalifornian liukastuminen kestävä.

Irrotettava EVA-sukkinauha.

10mm korkolevy.Jos etsit jalkapallovarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu goalinn:aan. Asics:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla jalkapallotuotteilla on täysi Asics:n takaama takuu. Valitse yksi Naisten kengät kategorioista ja tutustu laajaan Naisten kengät tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Asics Kengät Gel Fastball 3 on paras tuote jalkapallotavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Asics Kengät Gel Fastball 3

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Asics pikapallo

-

Kuten voisin sanoa, löysin kenkäni jalkani, kenkä otettiin pelaamaan squashia ja ne ovat nikkeliä. Ehkä olisin tarvinnut koon yläpuolella, koska ne rentoutuvat ajoissa. muuten täydellinen squash-käyttöni varten 3 kertaa viikossa. kiitos jälleen toimitusnopeudesta.

Encantados

-

Ostin ne tyttärelleni ja hän on iloinen. Luulen, että hän jopa harrastaa enemmän urheilua käyttääkseen niitä .....

Floorball shoes

-

Shoes are very suitable for floorball based on past experience. Not too stiff and absorbs impacts just right. Delivery was precise and shipment fast in addition to affordable price. Communication of delivery was handled also professionally. One happy customer here. Thanks.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up