up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Asics
360

Asics Kengät Blast FF

Asics Kengät Blast FF

Asics Kengät Blast FF

Asics Kengät Blast FF

Asics Kengät Blast FF

Asics Kengät Blast FF

plus
  • 360Asics Kengät Blast FF
  • Play videoAsics Kengät Blast FF
  • Asics Kengät Blast FF
  • Asics Kengät Blast FF
  • Asics Kengät Blast FF
  • Asics Kengät Blast FF
  • Asics Kengät Blast FF
  • Asics Kengät Blast FF

Asics Kengät Blast FF

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Asics Kengät Blast FF

Blast FF on ihanteellinen harjoittelukenkä, jos vakaus on etusijalla harjoitellessasi tai pelatessasi. Tätä kenkämallia pidetään joustavampana ja kevyemänä kuin muissa.

Ulkopuolelta tässä mallissa on materiaali, joka tekee siitä vahvan ja kestävän . Avoin verkko edistää jalan ilmanvaihtoa ylhäältä. Epäsymmetrisesti ja anatomisesti sijaitsevat nauhat välttävät ärsytystä ja lisäävät mukavuutta. Sisätiloihin on integroitu irrotettava SpEVA-pohjallinen, joka on valettu jalan muodon mukaan ja joka voidaan tarvittaessa vaihtaa lääketieteellisen ortoosin avulla.

Kompakti kumipohja varmistaa pehmusteen ja oikean pidon, jota tarvitset pinnoille, sekä märille että kuiville. AHAR + -teknologia vähentää kulumista pohjan eniten käytetyillä alueilla. Muistin vaahdosta muodostettu kantapää myötäilee oikeaa istuvuutta. Pronaation luonnolliset vaikutukset minimoidaan sisällyttämällä geeli taka- ja etuosaan. Välipohja koostuu Duomax-tuesta, joka parantaa vakauttaan lähdettäessä tuensa ansiosta. ASICS BLAST FF -naiset käsilaukut naisille tarjoavat tyylikkään, korkean suorituskyvyn urheilukengän, jonka mukavuutta, vakautta ja tukea tarvitaan keskeisiin peleihin ja harjoitteluun.Tällä hetkellä, Asics Kengät Blast FF tuotetta on saatavilla goalinn:ssa. Tutustu myös valikoimamme muihin Asics-merkkisiin jalkapallo tuotteisiin, joita jalkapallo verkkokaupastamme löytyy. Täydennä varusteitasi kauden Lentopallokengät kokoelman malleilla. goalinn:sta löydät aina kauden uusimmat ja trendikkäimmät Naisten kengät-mallit. Selaile valikoimamme tuotteita omassa rauhassasi ja löydä valikoimastamme juuri omiin tarpeisisi sopivat jalkapallo-tuotteet.

Ominaisuudet Asics Kengät Blast FF

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Asics räjähdys ff

-

Erinomaiset kengät, suosittelen sitä!

Erinomainen palvelu ja laadukkaat kengät

-

Erittäin ammattimainen tuotteen vastaanottamisesta lähtien, ja myös uskomattoman nopea lähetys kohtuullisin postimaksuin.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up